reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Justyna dobrze ze robiliście częsta wymianie, ale sexy z zabezpieczeniem to przepis na dziewczynkę... ja tym sposobem tylko co 3,4dnj z zabezpieczeniem zrobiłam sobie dziewczynkę i Mikallo również.
Mam jednak nadzieję że zapiszesz się wśród osób które obala ta metodę i będzie chłopczyk [emoji1307][emoji6]
Bo na dziewczynkę zabezpiecza się aby nie zmienic ph i nic tam nie zostawiać a na chłopca trzeba do końca

Ja tak jak szczypiorkowa uważam że chłopca nie da się zrobić! a dziewuszke to Chop siup do wyrka i już jest [emoji41]

reklama
Grabcia123 Wymiana plemników trwa 3cykle,jakies 90 dni czasem piszą że 72dni. Także przed planowaniem ciąży na chłopca już przez 90 dni spróbowałabym często współzyć/wymieniać nasienie abym w cyklu starankowym miała najsilniejsze plelminiki. A na dziewczynkę to moim zdaniem powinniście męża sterować, kazać mu palić papierosy ;) bo każdy alkohol niszczy czy uszkadza plemniki, dodatkowo kazalabym mężowi brać codziennie kąpiel we wrzątku i Brać te różne suplementy. Mężczyzna szczyt płodności osiąga właśnie co 3 miesiace
Nic z tego [emoji6] moj maz pali żyje w stresie jest kierowca tryb siedzący co ponoc oslabia plemniki na weekend też piwko wypije jak to każdy, zatem zatem nie ma żadnego złotego środka na płeć[emoji12] szczęscie... I tyle...

Justyna dobrze ze robiliście częsta wymianie, ale sexy z zabezpieczeniem to przepis na dziewczynkę... ja tym sposobem tylko co 3,4dnj z zabezpieczeniem zrobiłam sobie dziewczynkę i Mikallo również.
Mam jednak nadzieję że zapiszesz się wśród osób które obala ta metodę i będzie chłopczyk [emoji1307][emoji6]
Bo na dziewczynkę zabezpiecza się aby nie zmienic ph i nic tam nie zostawiać a na chłopca trzeba do końca

Ja tak jak szczypiorkowa uważam że chłopca nie da się zrobić! a dziewuszke to Chop siup do wyrka i już jest [emoji41]
Ja dziewczynki zrobiłam na króliczka bez żadnych zabezpieczeń - pelan swoboda:D

Aaaa kurde bo właśnie to wszystko jest takie trudne , planowanie, oczekiwanie, inwestowanie itd itd itd jak dla mnie to planowanie ciąży nie miało absolutnie nic wspólnego z przyjemnością ehhh :/ ale za 4rtym razem ske udlao, co prawda nie wedle planu hahaha ale 'siadlo ' :D

Kruszynka1234 wiesz to jedna z teorii, wiadomo że u kogoś się sprawdzi a u innego nie. U mnie mąż mega stres, wiecznie wkur#=%:mad: chodzi : ) nie pali, biega, rzadko jada wołowinę, i lubi piwo ;) pewnie to żaden przepis.
Luisa rekomenduje metodę króliczkową [emoji6]

reklama
Do góry