reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@szczypiorkowa12345 nadzieja umiera ostatnia :) ważne że wszystko ok!!! Ale wam zazdroszczę że już macie dzieciaczki pod sercami...mi się wyjątkowo chce dziś płakać bo kurde cykl stracony nie ma szans żeby zaskoczyło po 4 dniach :( staraczki jak u was?
Nie martw się, doczekasz się 2 kresek zawsze to przychodzi kiedy się tego nie spodziewamy [emoji6]
@szczypiorkowa12345 najważniejsze że wszystko ok.
Mój gin mi robi za każdym razem usg żeby spr czy wszystko ok inaczej to była bym klebkiem nerwów że coś nie tak jest, bo przecież jak to inaczej spr jak nie przez ktg czy usg.
A ogólnie co to nadzieji to ja ostatnio już twierdzę że to nie ma sensu, przez takie właśnie historie innych człowiek się nakręca a co z tego że u kogoś tak było jak w naszym przypadku może być inaczej ehhh nie ma co na to patrzeć.

@Grabcia123 może nie wszystko stracone. Plemniki są wytrzymałe i potrafią długo czekać ;)

@szczypiorkowa12345 to jest ciągle nadzieja. Trzymam kciuki żebyś następnym razem zobaczyła jajeczka :D

My wczoraj poprawilismy z mężem :D wydaje mi się, że owu była przedwczoraj ;) teraz trzeba czekać na efekty

Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było.
U nas zaczął się gorący okres, starania za 3 miesiące takie już na bank. Wracam do supli, zaczynam znowu jeść banany i sierpień już realny taki naprawdę. Mam stresik. Wczoraj dowiedziałam się że moja ciężarna siostra będzie miała synka!!!!!! W takim babińcu pierwszy chłopak i naprawdę się ucieszyłam jej szczęściem ale jeszcze bardziej zapragnęłam synka dla siebie samej....
@szczypiorkowa12345 Ty już wiesz co ja myślę, wiem, że będzie chłopak i już, wiem, czuję to, wspomnisz moje słowa:)

Powodzenia dla wszystkich!

Dziewczyny wyszłam 10 minut temu :)
Lekarka była wezwana do 3 ciężarnych z wypadku :( sytuacja była naprawdę poważna , bo sciagali wszystkich chirurgów położników ginekologów i neonatologow :(

Do nas finalnie przyszedł tylko jakiś lekarz, zrobił najważniejsze skierowania , badania i wysłał do domu. A sam biegł na salę operacyjną ... Maskara :(

Zatem nic nie wiem :) najbliższa wizyta 21.06 ale wcześniej będę umawiać się na połówkowe :)
Biedne mamusie :( Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończyło.
@szczypiorkowa12345 to już nie jest kwestia nastawienia czy przeczuć...Ty masz realne szanse 50/50 że będzie po twojej myśli :)Ten lekarz faktycznie jakiś nie tegeso_O jeśli każdej pacjentce mówi to samo.
Jednym słowem umiesz budować napięcie:laugh2: i czekamy na połówkowe ;)

@Kruszynka123 ja stąpającą mocno po ziemi, wolę być nadal przygotowana na dziewczynke niz nzow robić sobie płone nadzieję ;)

@kinga_z1 aaaaaa witaj!!! :) :) :) Trzymam kciuki za suplementy diety itp oczywiście trafiacie w chłopca ehhh... Cudownie ... Liczę że Twoje słowa będą prorocze!haha ;)

@belle81 dokaldnie wychodzi że w sumie nadal mam sznase 50/50, tyle że ja nie wierzę że aż tak mi się poszczesci :) więc póki co jestem nastawiona twardo na dziopke i kolejne róże :D
Co do dziewczyn nie mam pojęcia, wiem tyle że jechały na zajęcia z szkoły rodzenia i jakiś tir w nie wjechał... Dramat :(

@Kruszynka123 ja stąpającą mocno po ziemi, wolę być nadal przygotowana na dziewczynke niz nzow robić sobie płone nadzieję ;)

I tak 3 maj[emoji6]lepiej miło się zaskoczyć niż gorzko rozczarowac.
Ja idę 5 go na wizytę, dostanę skierowanie na polowkowe i napewno będzie usg więc znów zobaczę mojego księcia [emoji7]
Ale takie zwykłe usg to pikuś te 3 d to jest tak wspaniały widok ze nie mogę się doczekać [emoji7]

@Kruszynka123 z synkiem tak miałam że jak już całkiem olalam temat bach jest udało się...
@Justyna_maj2017 no niby się zdarzają takie wypadki ale szczerze wątpię... Kiedy testujesz??
Grabcia to u mnie było podobnie, chociaż nie olalam tematu ale robiąc test 3 miałam wł apke w tel z zaznaczeniem że test negatywny a tu patrzę wow 2 kreski [emoji7][emoji173]️

reklama
Do góry