reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czekamy na wieści!!!
U nas już lepiej wracam do żywych więc powoli będę pisac :) wczoraj miałam niezapowiedziany zlot koleżanek sióstr itp... I na 8 dzieci była tylko 1 dziewczynka... No coz..kiedys musi być 2...mezus pojechał w delegację więc sami jesteśmy aż do soboty ale co najlepsze wczoraj się zbuntowal co do planowania i było do końca... No ale szansa na ciążę 4-5dni przed owu jest bardzo oo mała tym bardziej że może się owu Przesunac przez chorobę

Czekamy na wieści!!!
U nas już lepiej wracam do żywych więc powoli będę pisac :) wczoraj miałam niezapowiedziany zlot koleżanek sióstr itp... I na 8 dzieci była tylko 1 dziewczynka... No coz..kiedys musi być 2...mezus pojechał w delegację więc sami jesteśmy aż do soboty ale co najlepsze wczoraj się zbuntowal co do planowania i było do końca... No ale szansa na ciążę 4-5dni przed owu jest bardzo oo mała tym bardziej że może się owu Przesunac przez chorobę
No z facetami to nie nadążysz:D zrobi jak zechce. Faktycznie jak byłaś mocno chora i bralas leki to mogło się poprzesuwać.
Zdrówka dla Ciebie ;)
A szansa jest zawsze. Ja mówię że jak jest sex to może być ciąża nie zależnie od planów i wyliczeń:D

No z facetami to nie nadążysz:D zrobi jak zechce. Faktycznie jak byłaś mocno chora i bralas leki to mogło się poprzesuwać.
Zdrówka dla Ciebie ;)
A szansa jest zawsze. Ja mówię że jak jest sex to może być ciąża nie zależnie od planów i wyliczeń:D
No robimy testy będziemy widzieć :) no mąż mówi że jak się nie uda to za miesiąc będzie się starał być grzeczny :)

reklama
Do góry