Kruszynka123
Fanka BB :)
Wow już 15 ta... Czekamy na wieści[emoji170][emoji171]I ja też czekam z wielką niecierpliwością
Oczywiście kciuki &&&&.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow już 15 ta... Czekamy na wieści[emoji170][emoji171]I ja też czekam z wielką niecierpliwością
Oczywiście kciuki &&&&.
No z facetami to nie nadążysz zrobi jak zechce. Faktycznie jak byłaś mocno chora i bralas leki to mogło się poprzesuwać.Czekamy na wieści!!!
U nas już lepiej wracam do żywych więc powoli będę pisac wczoraj miałam niezapowiedziany zlot koleżanek sióstr itp... I na 8 dzieci była tylko 1 dziewczynka... No coz..kiedys musi być 2...mezus pojechał w delegację więc sami jesteśmy aż do soboty ale co najlepsze wczoraj się zbuntowal co do planowania i było do końca... No ale szansa na ciążę 4-5dni przed owu jest bardzo oo mała tym bardziej że może się owu Przesunac przez chorobę
No robimy testy będziemy widzieć no mąż mówi że jak się nie uda to za miesiąc będzie się starał być grzecznyNo z facetami to nie nadążysz zrobi jak zechce. Faktycznie jak byłaś mocno chora i bralas leki to mogło się poprzesuwać.
Zdrówka dla Ciebie
A szansa jest zawsze. Ja mówię że jak jest sex to może być ciąża nie zależnie od planów i wyliczeń
Trzymamy kciuki my za miesiąc będziemy próbowaćU nas maraton króliczkiwania zakończony. Wczoraj na 95% była owu,a sexy codzienne od 8dc. Zobaczymy...
Tara rara grzeczny. Do następnego razuNo robimy testy będziemy widzieć no mąż mówi że jak się nie uda to za miesiąc będzie się starał być grzeczny