reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018 trzyam kciuki i czekamy na testowanie!!!
Dziewczyny kopnijcie mnie bo ciagle mam dylemat..wiem ze sie nam od razu nie uda, tym bardziej w mojej syt..ale lekarz sam powiedzial ostatnio ze po leczeniu tego guza moze byc tak, ze ot tak zajde albo ze wcale...i ciagle sie waham..chce tego dzidziusia! chce sie starac o dziewczynke..ale marzy mi sie urodzic w lecie...jakbym zaszla teraz to termin bylby na luty..z jednej strony bomba miedzy maluszkami 2 l roznicy a z drugiej znow zima,znow sie nie naciesze brzuszkiem i takie mam jaies durne dylematy...chyyba lepsze sa wpadki bo sie czlowiek poprostu cieszy

Miciurka, Leeleeth jak do tysiaka to spoko, jest sens [emoji57]
jaki powinien być mikroskop [emoji436]? w sensie parametry itp? macie jakieś linki?
Grabcia123 no to kopię na życzenie [emoji6] to żadne dylematy wg mnie, nie rozdrabniaj wszystkiego na grasze bo po co ja byłam w ciąży w lato i wcale nie polecam, masakra jakaś, trzeba było sir ciągle chować przed słońcem, czułam się strasznie, a zimą fajny chłodek i można było bezkarnie polezec pod kocykiem;)
Róbcie dzidziusia i już [emoji14]

reklama
Do góry