reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki metoda baby dust to tylko odstęp od ovu 2-3 dni czy abstynencja tez do tego dochodzi? Mnie dzisiaj juz brzuch pobolewa i mam wiecej sluzu, wiec wg obliczen wychodzi, ze ovu przesunie się do przodu o 3-4 dni i abstynencji wyjdzie 5 dni. Wkurzyłam się, nie wiem co teraz zrobić, jak myślice wymienić material przed godzina zero i kroliczki czy zostawić abstynencje tylko 5 dni?

Babydust to czas i frekwencja czyli na dziewczynkę 2-3 dni i jeden stosunek przed owu. Tylko jeden! Poza tym abstynencja do 7dpo.
W razie gdyby owu sie przesunęła to ten 1 stos, daje Ci większe szanse na plemniczki dziewczynkowe, ale znacznie mniejsze szanse na zajście.
Ja bym już nie stosunkowala [emoji6]
Jak wyznaczysz owu?
IMG_5502.JPG

Załączniki

• IMG_5502.JPG
    IMG_5502.JPG
    213,5 KB · Wyświetleń: 594
reklama
Dziewczyny, a jak wy chcecie te plemniki rozróżnić? Macie jakąś instrukcje? Miciurka pisze o filmiku, gdzie go znaleźć?

Abstynencja po ovu 7 dni? A przed juz sie nie stosuje? Wiem właśnie, ze mniejsze szanse na zajście w ciaze, dlatego ostatni cykl chce tak spróbować. Jak nie wyjdzie to o czerwca robie króliczki.
Ovu wyznaczam testami i bolami, zawsze ładnie mi wyznaczają. Jak bylam akurat u gin w okresi owulacji to ładnie dr potwierdziła, ze za max dwa dni od testu pęcherzyk pęknie.

Ja zdecydowanie więcej widzę takie co w tym kołeczku popierdzielają do przodu ;)
Trzebaby w zwolnionym tępie.

Ja nie podpowiem...
Moja metoda to króliczki do dnia szczytu śluzu. Nie mam czasu na celowanie w jeden dzień.

reklama
Do góry