reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018 trzyam kciuki i czekamy na testowanie!!!
Dziewczyny kopnijcie mnie bo ciagle mam dylemat..wiem ze sie nam od razu nie uda, tym bardziej w mojej syt..ale lekarz sam powiedzial ostatnio ze po leczeniu tego guza moze byc tak, ze ot tak zajde albo ze wcale...i ciagle sie waham..chce tego dzidziusia! chce sie starac o dziewczynke..ale marzy mi sie urodzic w lecie...jakbym zaszla teraz to termin bylby na luty..z jednej strony bomba miedzy maluszkami 2 l roznicy a z drugiej znow zima,znow sie nie naciesze brzuszkiem i takie mam jaies durne dylematy...chyyba lepsze sa wpadki bo sie czlowiek poprostu cieszy

Miciurka, Leeleeth jak do tysiaka to spoko, jest sens [emoji57]
jaki powinien być mikroskop [emoji436]? w sensie parametry itp? macie jakieś linki?
Grabcia123 no to kopię na życzenie [emoji6] to żadne dylematy wg mnie, nie rozdrabniaj wszystkiego na grasze bo po co ja byłam w ciąży w lato i wcale nie polecam, masakra jakaś, trzeba było sir ciągle chować przed słońcem, czułam się strasznie, a zimą fajny chłodek i można było bezkarnie polezec pod kocykiem;)
Róbcie dzidziusia i już [emoji14]

reklama
Do góry