reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, dziś podchodzi do mnie mama parki dzieci i prosto z mostu wywaliła do mnie z tekstem cytuje : jak się czuje, jako w pół mama bo nie bedzieny bedz syna. Anima ma parkę to wie że jest cudownie i że to takie jiesorawniespra że ja nigdy tego nie doświadcze. Itp itp itp

Nosz ku#a! Przysięgam musiałam że mnie rozsadzi, tym bardziej że kobietę znam jedynie z szkoły córki a ta do mnie z takim tekstem ! Ja się wyprowadzam! Siedzę w kiblu i łzy same plyna, choć wiem że brzmi to durnie!!! Odpowiedziałam tylko że czuje się tak samo pełnowartościową mama 3jki wspaniałych i zdrowych dziewczynek co ona tej parki i na pięcie wyszłam bo czułam że albo wybuchnę ale się porucze ... Chryste no gdzie to tak... Źle mi i rownrównoczesnie wsponaile bo czuję dzidziusia dziś wyjątkowo! :)

reklama
Szczypiorkowa naprawde mieszkasz w jakimś dziwnym i nietaktownym społeczeństwie! Ja nigdy w życiu nie spotkałam się z takim okropnym zachowaniem!

Szczypiorkowa-ja pier..ole gdziw ty mieszkasz kobieto ze sami tacy ludzie sie trafiaja !? Masakra..

Dziewczyny- to pragnienie wybika z posiadania pp prpstu obu plci i utrwalonego "idealnego modelu rodziny " rodzice -syn + corka ,u mnie oczywiscie wszystkie kolezanki ktore " chca" miec corki je maja bez nawet kiwniecia palcem, takze .. naprawde , nie ma co chyba az tak rozpaczac wiadomo ze sie chce ale jak jiz sie staramy zeby bylo to tylko tyle mozna zrobic , ja wychodze z założenia ze jesli "egs mi nie pomoze" to juz nic mi nie pomoze, bo to najbardziej inwazyjne ale tez w miare naturalne z tych rzeczy co moge sie zgodzic-i jednak jeszcze bez takich wielkich kosztów ,bo in vitro z zaplanowaniem plci to hormony zbieranie jajeczek koszta , i co trzeba przejsc a gwaracji sie nie ma, mam nadzieje ze kiedys odkryja od czego to zalezy.

Moja kolezanka teraz tez z codziennego w ciazy i rodzi corke na dniach, ale ona to zdrowa i na LE diet od zawsze malo je ,cwiczy itp. Facetow tu trzeba sprawdzac bo jednak oni dysponuja xx i xy :), i widziałyscie to nagranie jak szybko chlopcy plywaja po czerwonym miesie zjedzonym przez faceta,o matko, ph wzrasta i plemniki xy rwą do przodu jak głupie,

Tez bym chciala doswiadczyc tych sukienek i radosci posiadania corki - a nawet rozowego nie lubie [emoji23], poswiece sie ;) ha , ja caly czas mysle o przyszlosci , o tym zeby dzieci sie dogadywaly i jak to bedzie jak juz bedziemy starzy heh,

Dziewczyny gdzie wy mieszkacie? Jeju takie teksty są dla mnie niewyobrażalne. Na prawdę ja takich nieprzyjemności nigdy nie doświadczyłam! Tzn ktoś tam powiedział pare razy „ szkoda ze nie parka „ ale raczej była radość z ciąży a nawet rzadko o płeć pytanie. Szok.

Dziewczyny, dziś podchodzi do mnie mama parki dzieci i prosto z mostu wywaliła do mnie z tekstem cytuje : jak się czuje, jako w pół mama bo nie bedzieny bedz syna. Anima ma parkę to wie że jest cudownie i że to takie jiesorawniespra że ja nigdy tego nie doświadcze. Itp itp itp

Nosz ku#a! Przysięgam musiałam że mnie rozsadzi, tym bardziej że kobietę znam jedynie z szkoły córki a ta do mnie z takim tekstem ! Ja się wyprowadzam! Siedzę w kiblu i łzy same plyna, choć wiem że brzmi to durnie!!! Odpowiedziałam tylko że czuje się tak samo pełnowartościową mama 3jki wspaniałych i zdrowych dziewczynek co ona tej parki i na pięcie wyszłam bo czułam że albo wybuchnę ale się porucze ... Chryste no gdzie to tak... Źle mi i rownrównoczesnie wsponaile bo czuję dzidziusia dziś wyjątkowo! :)
Uuu ja to za pyskata jestem... Zaraz bym jej coś odwarknela nie ma co płakać nie warto przez takich idjotow, bo malutka wszystko odczuwa co Ty przeżywasz. Ja mam już na to Wywalone moja durna teściowa ostatnio wypaliła że jestem już gruba... (wiadomo brzuszek mam ale przytyłam tylko 3 kg) to jej odp że nie! Ze to ona jest gruba a ja jestem w ciąży[emoji23] aż ją zatkało...
Kurtyna[emoji23] [emoji23] [emoji23]

@Kruszynka123 hahahahahaha bardzo dobrze jej powiedziałaś !!!!!!!!! Nie mogę szczerość wygrywa !!!!
@szczypiorkowa12345 tragddia w ogóle. Ja się bardzo z Tobą łącze w tych wszystkich postach i zadziwić się nie mogę. Ja bym chciała bym na twoim miejscu i mieć taka trójeczke dziewczyn. Nie chce napisać ze jest mi złe jak jest. Ale na twoim miejscu byłabym równie szczęśliwa !!!!!!

Ja nie wiem.... Przysięgam srodośrodo wydawać by się mogło światowe, wiele osób pracuje w korpo, jeździ po siecie. Mieszkamy na ponoć osiodelu 'zamoznych ' hahaha (cokolwiek to o znaczy, bo ja i moi bank i mój kredyt uważamy zipelnie co innego :D). Wydawać by się mogło że ludzie są taktowni ! A tu widzicie, słoma z butów wystaje albo już sama nie wiem co :( :( :(
Za każdym razem tak jest, kiedy już naprawdę tak szczerze cieszę się ciaza to zaraz ktoś 'taktowanie' mnie usiwsdomi że jest zupełnie inaczej ... Ehhh ... Nie zmienia to faktu, że głowa mi dziś pęka (dosłownie ), mam humor jak pogoda - czyli beznadziejny i jedyne o czym marzę to położyć się i poczuć mała ..

@Kruszynka123 uwierz mi że też był poleciala piękna wiązanka ale raz kobiety nie znam nie wiem co później ludziom opowie a dwa jej syn chodzi do klasy z moją córką i nie mam zamiaru piepsznal małej środowiska, bo co jeśli baba coś nawymyślał na córkę ?! Cholera wie co to za baba.

Cześć kochane. Czytam was codziennie ale wzięliśmy się za podwórko przyszła ekipa i poprostu brak czasu... Co do komentarzy ja już staram się im zapobiegać i mówię że staramy się o drugie i od razu wszyscy że Dziewczynka na co ja mówię otwarcie że nam bez różnicy że nam zależy żeby się udało i było wszystko ok..
U nas @ się kończy więc czekamy na owu..
Kiedy swoje dzieciaczki wyprowadziliscie do swoich pokoi? Bo mi się jakoś ciężko rozstać z małym :( aaa i truskawki są dziewczynkowe? Czy może na chłopca?

Ostatnia edycja:
szczypiorkowa no maska! gdzie ty mieszkasz że są tam tacy dziwni ludzie? źli do szpiku kości... jakie miasto omijać żeby i na mnie się krzywo nie patrzyli?
bardzo mi przykro że tak Ci dokuczają:(
Miciurka ile trzeba dać za mikroskop [emoji436] na którym będzie widać plemniory?
Bo tu trzeba chłopa sprawdzić a nie : )

reklama
szczypiorkowa no maska! gdzie ty mieszkasz że są tam tacy dziwni ludzie? źli do szpiku kości... jakie miasto omijać żeby i na mnie się krzywo nie patrzyli?
bardzo mi przykro że tak Ci dokuczają:(
Miciurka ile trzeba dać za mikroskop [emoji436] na którym będzie widać plemniory?
Bo tu trzeba chłopa sprawdzić a nie : )

Ja patrzyłam na te mikroskopy to min 1500zl żeby było widać, to już cyfrowo obrabiany obraz jest, i można film nagrać, albo spowolnić obraz [emoji23]

Do góry