reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak Kruszynka, narazie starania odłożone. Bo mimo, że cieszyłabym się z synka bardzo i bardzo bym go pokochała, to jednak jestem rozdarta chwilowo. Zdecydowanie latwiej by mi było gdyby mój mąż miał jakąś córkę przed naszym małżeństwem hehehe lub jakieś badania, że w jego spermie nie ma samych XY lub że nie ma tak, że niby jest pół na pół, ale te XX niezdolne do zapłdnienia.

Może moje myślenie jest spowodowane tym, że niedawno mąż najlepszej przyjaciółki ją zostawił dla młodszej i tak mnie to boli, że jestem na NIE do facetów.

reklama
Tez mam czasem taki chwile baby_girl ale mowie sobie ze mam juz doswiadczenie w chlopakach to trzeci juz z gorki bedzie. Tylko girzej pozniej wspolne pasje to narazie chlipaki meza przejawiaja. Moze im sie cos zmieni. Ale zawsze bedziemy te zle tesciowe od meza ;)

@Kruszynka123 gratuluję synunia:)
Gabriel super. Mój typ na 3 chłopca-Szymon Gabriel. I miętowy też bardzo ładny kolor. Kto mówi że musi być niebieski;)
Już możesz mówić do brzuszka personalnie. Rośnijcie zdrowo i kompletuj wyprawkę.

@Kruszynka123 super ze wszystko w porządku :)
@belle81 u mnie tez cykl w plecy, juz szykuje plan na kolejny w zwiazku z czym ponawiam kochane pyatnie jaka jest minimalna i maksymalna absytnencja na dziewczynke ?? i zalecacie jestes stosunek by oslabic plemniki i dopiero pozniej docelowy ?? czy po abstynencji od razu docelowy?? czy moze juz całkiem inaczej ?? i najlepsze ph dziewczynkowe?
A mój plan-szybko być w ciąży.
Zostawię Inofem i żurawinę. I duuużo seksu.:D:pŻadnych abstynencji. Jak zacznę kombinować to mi 40 stuknie a w ciąży nie będę. Także ;)

Tak są... Ile to koszt nie mam pojęcia...
Zapomniałam się pochwalić moim malutkim siusiakiem [emoji7][emoji16]
IMG_20180507_173653.jpg

Załączniki

• IMG_20180507_173653.jpg
    IMG_20180507_173653.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 590
Kruszynka gratuluję zdrowego dzidziusia :)

Luisa, zazdroszczę podejścia, tak zdrowo oczywiście ;)

Nie odzywam się, bo starania jeszcze zawieszone. I tak mocno jak chcę zajść, tak mocno i nie chcę... Boję się, że jak będzie 3 syn, to mnie "odrzuci" (żeby nie powiedzieć brzydziej) od męża :oops: na małe dziewczynki nie patrzę, odwracam głowę, bo chce mi się płakać. Zwłaszcza teraz jak tak ciepło i biegają w sukienusiach... Nie zależy mi na ubrankach, moja córka mogłaby całe życie chodzić ubrana jak chłopiec jeśli tak by chciała, ale nie ma co ukrywać, że sukieneczki podkreślają płeć dziecka. A na ojców np 2 czy 3 córek patrzę jak na bogów. Ich żony wydają mi się takie lepsze ode mnie, takie wartościowe. Wiem, chore :( przed okresem jestem, więc mi na głowę siadło ;)

Ja mam tak samo z tym myśleniem tylko że o chłopców, senmamy chłopców są lepsze ?! Wiem durne ale tak jest... Jak są małi chlopcy to mnie ściska z takiej niemocy:([/QUOTE]

@Kruszynka123
ŚLICZNY!!! NO PRZEPIEKNY SYNUS!!!:):):)

zatem ja ''zazdroszcze' Tobie, Ty mi ;) ehhh życie. Ja mam wizytę 27.05 ale tj taka wizyta kontrolna więc nawet nie wiem czy USG zrobią. A Ty planujesz zapisać się na USG w 20tym tyg?
Tak oczywiście, za jakieś 3 tyg idę do gina i wtedy też zapisze się na polowkowe.

reklama
Do góry