reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Belle81... hmmm mnie nie. Podchodzę do tego mocno z rezerwa. Mam już dwójkę wspaniałych dzieci, trzeci bobas będzie wisienka na torcie:) mam co robić, na czym myśli skupić, także nie stresuje się niczym. Nie liczę, nie czekam.... mam duże pokłady cierpliwości. Wiem ze rezerwy starczy minimum na pol roku :D jak się nie uda 6 cykli to być może zacznę się nie niecierpliwić.. a póki co , na spokojnie.:)

Ten cykl tez biorę mocno na lajcie....:) wiem ze inaczej moja psychika złe by to zniosła :)

Belle81... hmmm mnie nie. Podchodzę do tego mocno z rezerwa. Mam już dwójkę wspaniałych dzieci, trzeci bobas będzie wisienka na torcie:) mam co robić, na czym myśli skupić, także nie stresuje się niczym. Nie liczę, nie czekam.... mam duże pokłady cierpliwości. Wiem ze rezerwy starczy minimum na pol roku :D jak się nie uda 6 cykli to być może zacznę się nie niecierpliwić.. a póki co , na spokojnie.:)

Ten cykl tez biorę mocno na lajcie....:) wiem ze inaczej moja psychika złe by to zniosła :)[/QUOTE
Świetne podejście do tematu ;)
Ja w sumie też tak myślę. Nawet mnie nie kusiło żeby testować. Ale jak zakreciło mi się w głowie(strikte ze zmęczenia) to pomyślałam że może jednak... I dziś jest lekkie rozczarowanie. Ale już zbieram siły do działania;)

Ouuuu to mocne kciuki... czekamy!

Belle81 ja tak się stresowałam jak staraliśmy się o bobo nr2. Niecierpliwa, ciagle analizowałam. Chyba myślałam o tym 24h na dobę. Zaszłam dopiero jak odpuściłam...

Antonia2016- i jak Ci się te plasterki sprawdziły? Pewnie już zakonczyłaś naklejanie i jestem ciekawa wrażeń

reklama
Do góry