belle81
Fanka BB :)
@Kruszynka123 pomyślności na wizycie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pewnie że takBelle81 nowy cykl nowe szanse :-)
Belle81... hmmm mnie nie. Podchodzę do tego mocno z rezerwa. Mam już dwójkę wspaniałych dzieci, trzeci bobas będzie wisienka na torcie mam co robić, na czym myśli skupić, także nie stresuje się niczym. Nie liczę, nie czekam.... mam duże pokłady cierpliwości. Wiem ze rezerwy starczy minimum na pol roku jak się nie uda 6 cykli to być może zacznę się nie niecierpliwić.. a póki co , na spokojnie.
Ten cykl tez biorę mocno na lajcie.... wiem ze inaczej moja psychika złe by to zniosła [/QUOTE
Świetne podejście do tematu
Ja w sumie też tak myślę. Nawet mnie nie kusiło żeby testować. Ale jak zakreciło mi się w głowie(strikte ze zmęczenia) to pomyślałam że może jednak... I dziś jest lekkie rozczarowanie. Ale już zbieram siły do działania