reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@szczypiorkowa12345 mnie się ciuszki chlopiece nie podobają [emoji19]po pierwsze jest mniejszy wybór po drugie dwa razy je przerabialam więc się nie zachwycam[emoji12]
Za to tutu budzą we mnie takie emocje jak u ciebie te chłopczykowe i czuję lekkie uklocie w sercu..
Jutro kolejna
Wizyta 3 mac kciuki za zdrowie dzidzi[emoji173]️

reklama
Aaaaa bo Wam powiem że to wszytsko do dupy! I to planowanie i te ciuszki i te otoczki płciowe i wszytsko. I dziś mam cholerny kryzys bo jak Boga Kocham wokół mnie przez cały cholerny dzień byli tacy śmieszni słodcy fajni chłopcy ... kocham ta moją 3cia pannicę ale kurde tj takie durne uczucie, że więcej nie będzie ...

Ale znów wiem że nie jestem w tym sama 'na zywo'. Jestem w sklepie i idzie mama z 2 synami plus ciaza i chyba siostry ww mamy. Ja stoję z boku z moimi pingpongami (dziś wybitnie myślałam że je powiaze za nogi - przysięgam !). I słyszę jak jedna mówi do drugiej : ojej patrz jakie fajne i mają takie ładne sukienki , ojej jakie śliczne itd i ta mama do tej siostry mówi że przynajmniej może się napatrzeć, wnioskuje zatem że 3cie w brzuszku to synek... A ja wzrokiem za nimi bo chłopcy . Bez sensu to wszystko. Idę się opić piwem bezalkoholowym i tyle , od jutra nowy tydzień walki haha :D

@Grabcia123 ja 2x wstrzeliam się z mężem idealnie w owu. (Tutaj aby forum byłam dopiero jak te dwie próby się nie udały ...). Miałam wszytsko z forum bo go podczytywalam, test na owu idealnie ciemniejszy jak kreska - działaliśmy w dzień po i później na wieczór j później rano - i NIC. jedne cholernie NIC. ja się pytam jakim cudem ?! Przyszłam po pomoc do was i raz nie wyrobiliśmy się czasowo i chyba było za późno bo w 1.5 dnia po teście a zaskoczyło jak wszytsko się popiepszylo ale zaskoczyło (póki co :D) na dziopkie wiec ja już nic nie ogarniam... Ale trzymam kciuki mocno!!!!!:)

reklama
Do góry