reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Grabciu kochana. Jeśli podjełaś decyzję o dziecku to zrobiłaś to świadomie. I tego się trzymaj.
Pamiętaj że nikt z zewnątrz nie ma prawa oceniać Cię jaką jesteś mamą.
Jeśli to była imprezka zakrapiana to później nie ma logicznego myślenia i często padają słowa które nie powinny paść.
Głowa do góry,będzie dobrze.
Goście i siebie a Ty z mężulem dojdziesz do porozumienia ;)

Ehhh @Grabcia123 ja wczoraj usłyszałam , po co nas tyle będzie i po co nam kolejne dziecko tym bardziej że znów pewnie dziopa będzie to już wogole jaki to ma sens ...także tego no...
Co do gadania w Twoją stronę , to poziom tych wypowiedzi to dno i metr mułu .ja bym grzecznie powiedziała wszytskim ''prosze się odpier##c moje życie , moja sprawa ' :D

reklama
Dzięki kochane... Wiecie zabolalo.. Moja ciąża naprawdę była ciężka i skomplikowana... Po porodzie długo się obwinialam że synek malutki ( a ważył i mierzył dokładnie tyle co ja) i jak z tego wyszłam to mi znów dowalili... Jeszcze chyba cykl bezowulacyjny bo testy wychodziły ale temp nie spadła.. Może to znak

Do góry