reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
A zaczelo się gadanie że po co nam drugie dziecko, że jak ja po przejściach z 1 ciąży wgl mogę myśleć o dziecku, że jesteśmy nieodpowiedzialni i nawet usłyszałam że ja się nie nadaje na ciążę na poród i na bycie mama...Co sie stalo Grabcia?
belle81
A kto Ci nagadał takich przykrości?A zaczelo się gadanie że po co nam drugie dziecko, że jak ja po przejściach z 1 ciąży wgl mogę myśleć o dziecku, że jesteśmy nieodpowiedzialni i nawet usłyszałam że ja się nie nadaje na ciążę na poród i na bycie mama...
kredkaczarna
Po pierwsze co komu do TWOJEJ ciazy to TWOJE ryzyko.
Po drugie Pamietaj ze jesteś najwspanialsza mama dla swojego dziecka!
Po trzecie olej debilne gadki i najlepiej zminimalizuj kontakt z tymi ludzmi
Po drugie Pamietaj ze jesteś najwspanialsza mama dla swojego dziecka!
Po trzecie olej debilne gadki i najlepiej zminimalizuj kontakt z tymi ludzmi
belle81
Grabciu kochana. Jeśli podjełaś decyzję o dziecku to zrobiłaś to świadomie. I tego się trzymaj.
Pamiętaj że nikt z zewnątrz nie ma prawa oceniać Cię jaką jesteś mamą.
Jeśli to była imprezka zakrapiana to później nie ma logicznego myślenia i często padają słowa które nie powinny paść.
Głowa do góry,będzie dobrze.
Goście i siebie a Ty z mężulem dojdziesz do porozumienia
Pamiętaj że nikt z zewnątrz nie ma prawa oceniać Cię jaką jesteś mamą.
Jeśli to była imprezka zakrapiana to później nie ma logicznego myślenia i często padają słowa które nie powinny paść.
Głowa do góry,będzie dobrze.
Goście i siebie a Ty z mężulem dojdziesz do porozumienia
szczypiorkowa12345
Ehhh @Grabcia123 ja wczoraj usłyszałam , po co nas tyle będzie i po co nam kolejne dziecko tym bardziej że znów pewnie dziopa będzie to już wogole jaki to ma sens ...także tego no...
Co do gadania w Twoją stronę , to poziom tych wypowiedzi to dno i metr mułu .ja bym grzecznie powiedziała wszytskim ''prosze się odpier##c moje życie , moja sprawa '
Co do gadania w Twoją stronę , to poziom tych wypowiedzi to dno i metr mułu .ja bym grzecznie powiedziała wszytskim ''prosze się odpier##c moje życie , moja sprawa '
gorligorligor
Grabcia dziewczyny dobrze prawią. Ze wszystkimi się zgadzam. Zobaczymy, kto z tych znajomych przytuli Cię po 70-ce i powie: kocham Cię i dziękuję za dar życia!
reklama
Grabcia123
Dzięki kochane... Wiecie zabolalo.. Moja ciąża naprawdę była ciężka i skomplikowana... Po porodzie długo się obwinialam że synek malutki ( a ważył i mierzył dokładnie tyle co ja) i jak z tego wyszłam to mi znów dowalili... Jeszcze chyba cykl bezowulacyjny bo testy wychodziły ale temp nie spadła.. Może to znak
Podziel się: