szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dzięki kochane... Wiecie zabolalo.. Moja ciąża naprawdę była ciężka i skomplikowana... Po porodzie długo się obwinialam że synek malutki ( a ważył i mierzył dokładnie tyle co ja) i jak z tego wyszłam to mi znów dowalili... Jeszcze chyba cykl bezowulacyjny bo testy wychodziły ale temp nie spadła.. Może to znak
Phi z takim 'obwinianien siebie' to ostatnia rzecz jaką powinnaś robić !!! Moja bratowa z synem przy pierwszej ciąży dostała dosłownie 'ciazowej kukułki ', to było już męczące bo ona wszytskiego musiała mieć na tip top. Nawet obiady jakie przygotowywała obliczała na podstawie nie tylko kcl dla siebie ale dla dziecka, ruch , ćwiczenia, witaminy itd no naprawdę zrobiła absolutnie wszystko . I mały nie wiadomo dlaczego urodził się w 27 tygodniu ciąży a ona leżała w spzitalu przez prawie 3 tygodnie bo miała bardzo duże komplikacje porodowe. Więc to naprawdę absolutnie nie jest zaledwie nas !!! Ale no nikt takich głupot nie opowiadał jak u Ciebie, jak zaszła w drugą ciążę to każdy tylko o nią dbać żeby się jej udało wyjść bez problemów a póki co ciąża książkowa a robi niewiele
Co do znaków - jakbym chciała na nie patrzeć to w ciążę bym nie zaszła To jest wasze życie, a żyje się raz. Nikt z waszego otoczenia nie przeżyje go za was i to Wy podejmujecie decyzje które później będą miały wpływ na wszystko. Więc naprawdę musisz sobie wyrobić grubą skórę i miec dosłownie w du#ie co mówią inni. Sama wiesz co najlepsze dla Was