reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No zaraz sie zdenerwuje bo mnie wkurza bb , nie dodaje postow albo nie moge nic napisac masakra!

Marzycielka-trzymam mocne kciuki toż to zaraz 25 a ja jestem ciekawa jak to u Ciebie będzie po takich dawkach inofemu ;)

Kruszynka ja tam badania krwi naczczo robie,

Zonami-jeju juz 25 tydzien twoja ciaza leci jak z bicza strzelił dopiero co robiłas test ;)

reklama
Dziewczyny a czy na tsh, Ft4 i anty Tg trzeba być na czczo? Zawsze na tsh szłam na czczo bo miałam blisko do laba jutro jadę 50 km więc wolałabym coś zjeść jeśli moge.
Na czczo i nie bierz euthyroxu.

Szczypiorkowa normalne uczucia tobą targają, taka nasza natura. To nic złego : )

Mam jedną ripostę którą możesz użyć: "dobry fachowiec trzyma się jednej roboty" [emoji1303] ale wierzę w Ciebie że przygotujesz większą petardę ;)
Imama kiedy będziecie w domku? Daj znać jak bracia przywitali małego.

Ostatnia edycja:
Z moich obserwacji, co do dzieci i płci :
1. Najwiecej jest rodzin z obiema płciami.
(Parki lub trzecie innej płci od pierwszej dwójki ) potem;
2. 3 dziewczynki lub trzech chłopców.
3. Trzy dziewczyny i czwarty chłopiec lub odwrotnie.
4. Czterech chłopców lub cztery dziewczynki.

Miciurka zwatpilam już w Inofem po dzisiejszej wizycie Kruszynki, przecież ona też brała ovarin i ma mieć syna.
Kruszynka a jak długo bralas ten ovarin?

Miciurka zwatpilam już w Inofem po dzisiejszej wizycie Kruszynki, przecież ona też brała ovarin i ma mieć syna.
Kruszynka a jak długo bralas ten ovarin?
Najpierw bralam miovarian a później ovarin pół roku może więcej bralam. Ja to myślę że każdemu jest coś pisane i koniec i z plcia zawsze jest 50/50,niestety nie zawsze mamy możliwość spełnić marzenia..

Najpierw bralam miovarian a później ovarin pół roku może więcej bralam. Ja to myślę że każdemu jest coś pisane i koniec i z plcia zawsze jest 50/50,niestety nie zawsze mamy możliwość spełnić marzenia..

To prawda.
Tylko któraś pisała, ovarin ma dodatkowo witaminy i to w sporych dawkach, co kłoci sie z dieta le [emoji6]
Ja miałam ovarin, zmieniłam na inofem.
Ale wciąż przekonanie,ze to przypadek z ta płcią [emoji17]

reklama
Do góry