reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth a te sexy masz z zabezpieczeniem? Nie rozumie co z tym 6 Ci chodzi [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hahhaha ja w panice to pisze jak z dupy [emoji23][emoji6]
Miało byc e4d wiec następny seksy miały byc 6, bo owu miała buc 8 a tu masz babo placek.
Seksy z zabezpieczeniem były.

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

reklama
Leeleth hehe dobra jest! Kochana e4d to bez zabezpieczenia metoda [emoji23][emoji85]. Jak właśnie nie wiesz kiedy owu itd. Wiec działaj jak uważasz. Albo dzisiaj albo czekaj na pozytyw. Bo to z zabezpieczeniem to nie ma znaczenia!

Leeleeth babo Ty, a mąż upuszczał nasienie częściej niż co 4 dni? Bo co 4 dni jak facet oddaje nasienie, to kurde na chłopca jest wtedy idealna sperma ejjjjj

Nie No baby_girl idealna na chłopca to dwudniowa. 4 dniowa to moim zdaniem neutralna. I tu w tym wszystkim chodzi o ta ilość stosunków w płodne. I albo abstynecja albo codzienny na redukcje nasienia. Ale jak się nie udaje to lepiej odrzucić i niech mąż jak to piszecie popuszcza w zabezpieczeniu czy wiecie hehe. A docelowy jeden. Tu to to

@Imama wiem ze bez zabezpieczenia ale tak sobie wykoncypowalam, że jakiś jeden niebieski skurczybyk może mieć fory to wolałam nie ryzykować [emoji23][emoji23][emoji23]

@baby_girl mój jie upuszczał, wyszłam z założenia, ze mój stary jest 44 to może nie dać rady
I tak już ma problemy z finiszem po Lukrecji [emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

Ufff Imama dobrze, że jesteś na straży, bo niepotrzebnie bym zestresowała naszą Leeleeth :oops:
To działaj Kochana tak jak tam sobie wymyśliłaś i za 12 dni testujesz :D

Kruszynka tak właśnie zapisałam, że ta pierwsza, ale wiesz jak to jest... Człowiek teorię zna, a w praktyce głupieje :D
Czekam na info od Ciebie. A może już właśnie widzisz dzidziusia na ekranie :D

Ufff Imama dobrze, że jesteś na straży, bo niepotrzebnie bym zestresowała naszą Leeleeth :oops:
To działaj Kochana tak jak tam sobie wymyśliłaś i za 12 dni testujesz :D

Kruszynka tak właśnie zapisałam, że ta pierwsza, ale wiesz jak to jest... Człowiek teorię zna, a w praktyce głupieje :D
Czekam na info od Ciebie. A może już właśnie widzisz dzidziusia na ekranie :D
Nie kochana jutro idę, mam nadzieję że jutro już samopoczucie będzie ok to z taką akcja to nie wiem jak ja się wybiorę na wizytę a wolala bym jutro bo następny termin w pon by był. Jutro od 16 przyjmuje o której wejdę zobaczymy[emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe No Leeleth jak Emilek jest z takim odstępem to się nie dziwie. Sama się bałam bo mój Milan tez właśnie podobnie. Cwaniaki małe [emoji170]
A jak testy? Wiesz albo dzisiaj to na BDM albo na pozytyw czekaj. Z tym ze ja osobiście bym pilnowała pH i na pozytywie działała bo większe szanse. Zaś z drugiej str może ta lukrecja dużo pomagać i wtedy da radę z odstępem. Jak zawsze będą dylematy

reklama
Do góry