reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Miciur-ka 550zl z kontrastem wynik bedzie w piatek...a co do męża to mu wspolczuje troche ciezkie na zycie ze mna ale chociaz mu sie nie nudzi ;) ja te klotnie musze zaczac planowac tak dwa dni przed owu :) rano klotnia wieczorem godzenie ;)

Dziewczyny czy któraś z was... mając dwójkę dzieci ... miala czasem wahania czy aby na pewno chce to trzecie
Maleństwo? Jeju ostatnio mam jakaś jazdę hormonalna chyba... jednego dnia marze o dwóch kreskach a drugiego myśle sobie ze dopiero wychodzimy na prosta ( najmłodszy już taki fajny jest ) i co znowu powtórka?

Ajjjjj niech mnie któraś pocieszy ze tez tak miała / ma! :o
@Luisa2018 ja tak mam cały czas. Jednego dnia już marze żeby być ponownie w ciąży, żeby jeszcze raz to przeżyć i nosić pod sercem małego człowieczka. A drugiego dnia myśle sobie ze jest Ok jesteśmy zgarną rodzina. Mam syna j córkę i czemu kombinuje. Czasami mnie te moje wahania dobijają. Ale myśl o trzecim dziecku którego jeszcze nie ma jest taka zimna. A jak już się pojawi to będzie tak samo kochane jak dwoje które mamy. Ahh ciężki temat.

Luisa tak ja tez tak mam. Z jednej strony chce a z drugiej sama nie wiem mam momenty ze moze 2 nam wystarczy... gdybym miala corke pewnie nienplanowalabym 3

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
@kredkaczarna ja tez tak mówiłam jak planowałam drugie dziecko. Udała się córka i wtedy byłam przekonana ze już nie będzie trzeciego. A tu nagle bach zaczęło się coś w głowie dziać i pojawiła się chcec trzeciego. I to kolejnej córki. Wiem ze wiele z Was nie zrozumie tego. Ja sama tego nie rozumiem dlaczego pragnę kolejnej córki. Ta chęć jest tak samo silna jak przy drugim dziecku. Ja raczej teraz myśle czy damy radę z trójka. Czy niczego nie zabraknie mojej dwójce przez to ze pragnę trzeciej dzidzi.

No ciężki temat a u nas teraz albo nigdy. Bo mój mąż podchodzi pod 40 niebawem wiec nie chce dziecka za 5-6 lat ... zreszta ja tez chciałabym odchować trójkę i już zamknąć fabrykę ;)

My mlodzi jestesmy powiedzmy bo ja 29 maz troche starszy. Ale nie chccialabym duzej roznicy miedzy dziecmi do tego dochodzi u nas aspekt mojej pracy i ewentualnego macierzynskiego. Bo nie wiem czy lub jak dlugo bede pracowac. Zmi3niac prace to wiadomo jak jest przy chorujących maluchach i ewentualnie zajscie w ciaze w nowej pracy... ja zawsze mowilam o 3 dzieci ale nigdy do konca w to nie wierzylam. Jakos bylam pewna ze pierwszy bedzie syn a druga corka

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa, ja podobnie trójeczka a porem fabryka na kluczyk. Hehe, wiem, ze różnie z tym bywa[emoji12]
Miciurka, zainstalowałem sobie happy baby ;) dzięki!
Już dzisiaj byłam u gina. Bez nadania progesteronu przypisała duphaston, jod. Zbadam sobie tsh i betę. Może już po południu będą wyniki. Ale mam stresa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asya pierwszy raz życzę wpadki [emoji1307] haha
Marzycielka86 chcesz też moje zdjęcie? Potrzebuję prorocze go snu, bo nie wiem czy sobie głowę zawracać planowaniem [emoji849]
Luisa2018 mam dwójkę dzieci i cgce trzeciego:) nie martwię się tym że za dużo dzieci, czy ciężko będzie bo o dziwo nie jest źle! Myślałam że będzie gorzej. Martwi mnie jedynie moja praca...
Gorligorligor fajnie że się pojawiasz na forum :) życzę spokojnej ciąży i tej córeczki wymarzonej [emoji1307]
AA aaa moja siostra jest jest 'czarownica' i co? Przewidziala mi drugiego syna i co? Popsula się :)
Grabcia, bardzo dobrze, utrzymuj kłótnie z mężem, długotrwały stres jest dziewczynkowy ;)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ah Kitqa u Ciebie wszystko wskazywało na tego drugiego synka! Nawet gin była omylna.
Gosica kciuki za betę
Luisa u mnie tez był dylemat. Chciałam córkę ale z drugiej str byłam świadoma (chyba hehe) ze może być trzeci syn i nie chciałam znów dużej różnice bo już między chłopakami jest 5 lat.
Wiedziałam ze mi się ostro zachce dziecka później. My niby młodzi bo ja 29 mąż 35 ale gdyby właśnie za 5 lat zmów dzidzia to mąż by miał 50 lat jak mały by do podstawówki chodził. Wiec suma sumarow w jednych pampersiakach lepiej odrazu siedzieć [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry