reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U nas szaro buro.starszy obudzil sie z katarem w nocy juz stekal kichalprychal i smaral. I tak o to byl w przedszkolu uwaga! Az 2 dni....

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas biało o dziwo [emoji33] od dwóch miesięcy moje dziecko czeka na śnieg spadł wreszcie ale już topnieje. Wstalam siup jogurt bo na nic innego nie mam ochoty i znowu bleee uczucie kaca i mdlosci [emoji87]
A tak ogólnie to jutro już czwatek[emoji33]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No dobra laski Piękne moje. Czy KTÓRAKOLWIEK z Was zawsze w ciążę z chłopcem w owu - owu?! [emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A u mnie dziś piękne słońce, śpiew ptaków, widać góry, i na termometrze w słońcu +16*
ODZYWAM!!! [emoji7]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam góry!!! Wbijam sie bo ciebie ma kawę [emoji2]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Gosica o widzisz dziękuje za inf. To zostawiłabym te szyszki i może OLE? Co myślisz ? Na razie bierze ta lukrecję ale jeśli nie uda się 2-3 cykle to odstawimy bankowo.

To teraz kciuki i jutro owu także odstęp piękny :))))

@Miciur-ka nasza droga, kiedy Pani testuje? :D

Mamusie błagam, pilnujcie mnie żebym nie testowała wcześniej niż 10, a nawet 12dpo. Bo w zeszłym cyklu testowałam od 7dpo... Tak tak, stupid me :D a najgorsze jest to, że wtedy wyszła jakaś dziwna kreska widoczna pod mega światło, ale oczywiście to nie była kreska tylko taki brud jakby, no wiecie, na milion procent to nie było nic, ale ja sobie "lekko" wkręciłam hehehe).
Także proszę mnie pilnować!

reklama
Dzisiaj u mnie jakieś szaleństwo. Wstali o 3 w nocy (rano?!) i tak szaleją i sie drą że nie mam na nich pomysłu. Jest południe a ja już wykończona.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Taaaa ja rozstawiłam trampolinę w domu, bo przez tę durną pogodę wychodzimy tylko na krótkie spacery i nie zdążą się przez to zmęczyć. A tak mam zawalony cały salon, ale przynajmniej mają na czym się wyszaleć ;)

Do góry