reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kurcze, no mam nadzieję, że jednak tego 14dc był pozytyw, owu w nocy z 14dc na 15dc i potem rano 15dc skok temp. Pytanie tylko czy skok może być tak szybko :confused:
Olałabym sprawę totalnie gdyby nie te moje O nieszczęsne. Przysięgam, ten O mi tak zbrzydł, że przez następne 10 lat go nie chcę :hmm:
Tak może zaraz po owu zawsze miałam skok.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli nie tylko ja mam w tym miesiącu cyrki z cyklem. Normalnie owu mam 24h po pozytywie ehhh.

Miciurka, całe szczęście ten drugi stosunek z zabezpieczeniem, nie chcę myśleć jaki stres by był gdyby był bez...

1520247523-0aeeac0ae33882a0-aaaaaa.jpeg

Ja dzis do ginka ide. U mnie by wychodzilo ze spadek mialam w 13dc nie wiem nic totalnie wczoraj mnie brzuch nawalal tzn macica :p tak mnie pobolewa jak mam dni przed owulacyjne czy owulacja nie rozkminilam jeszcze do konca kiedy. Testy owu caly czas pozytywne. Tepm caly czas w gorze. Nic nie rozumiem

1520247523-0aeeac0ae33882a0-aaaaaa.jpeg

Ja dzis do ginka ide. U mnie by wychodzilo ze spadek mialam w 13dc nie wiem nic totalnie wczoraj mnie brzuch nawalal tzn macica [emoji14] tak mnie pobolewa jak mam dni przed owulacyjne czy owulacja nie rozkminilam jeszcze do konca kiedy. Testy owu caly czas pozytywne. Tepm caly czas w gorze. Nic nie rozumiem
Czy była owulacja można przypuszczać dopiero kiedy przed jest 6 niższych temp a po 3 wyższe niz pozostałych 6 ja poprzedzajacych.

No u mnie @ rozkręciła się na dobre. Faza lutealna miała 8 dni kocha straszna. Muszę wybrać się do gina, po recepty

Tak patrzę ze termin wizyty wypadłby mi w sama owulacje. I teraz uwaga głupie pytanie - czy usg dopochwowe w jakikolwiek sposób może mi podwyższyć pH ?;) bo myśle czy starań nie przesunąć na ten miesiąc.

Edit! Dzis test owu bledszy :)

Patrze na moje poprzednie cykle i juz kiedys tak mialam.
Kruszynka u mnie nie takie oczywiste ze 6 niższych. Kazdy inny cykl ma, ja karmie cyckiem jeszcze i wstaje w nocy z 2 razy.

No u mnie @ rozkręciła się na dobre. Faza lutealna miała 8 dni kocha straszna. Muszę wybrać się do gina, po recepty

Tak patrzę ze termin wizyty wypadłby mi w sama owulacje. I teraz uwaga głupie pytanie - czy usg dopochwowe w jakikolwiek sposób może mi podwyższyć pH ?;) bo myśle czy starań nie przesunąć na ten miesiąc.
[emoji33] [emoji33] ty tak serio, sorki ale musiałam[emoji23]
USG jest wykonywane z prezerwatywa nie sądzę żeby chwila badania miała duży wpływ na pH trochę dystansu laska do sprawy to wszystko i tak nie daje żadnej pewności na wymarzoną płeć podziwiam za wytrwałość [emoji4]

reklama
Edit! Dzis test owu bledszy :)

Patrze na moje poprzednie cykle i juz kiedys tak mialam.
Kruszynka u mnie nie takie oczywiste ze 6 niższych. Kazdy inny cykl ma, ja karmie cyckiem jeszcze i wstaje w nocy z 2 razy.
Uuu ok przeoczyłam, więc napewno masz zaburzona temp ale tutaj obserwacja śluzu i objawówo oraz testy napewno są pomocne.

Do góry