reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam dostać we wtorek niby ja mam krótka fazę lutealna bardzo ale dwa razy zaszłam na niej w ciąży heh. Wiec we wtorek będzie 10dpo a dzisiaj mam 7dpo i miałam wrażenie ze jakieś plamienie ale może to już moje schizy i psychika heh

reklama
Hej Dziewczyny:) podczyruhe Was czasami i szczerze kibicuje każdej z osobna. Nie wymienię wszystkich by nie pominąć kogoś. Termin mam na 6 marca. Więc już prawie. Bardzo się boję i stresuje. Bóle mnie łapią i puszczają. Moja księżniczka została poczeta przez przypadek w sama owu. Jeden stosunek bez zabezpieczenia.... Powiedziałam że uwierze w Moje Marzenie jak urodze. :) bardzo serdecznie Was pozdrawiam. Odezwę się napewno po porodzie :*:*trzymajcie kciuki prosze

Ana87 kciuki oby poród szybki i bezbolesny. Juz za chwile bedziesz tulic swoja ksiezniczke [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka niby tak ale za krótko wg mnie by dokonać zmian w organizmie. Eh

Ana nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę takiej niespodzianki pięknej od życia :)

Luisa2018, rozumiem ze nie wiedziałaś ze miałaś ovu, czy Was po prostu poniosło? Nie jest od razu powiedziane,ze jak był orgazm to chłopak murowany. Chociaż z drugim synem ta teoria się u mnie sprawdziła. Kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli.
Ana87, już rodzisz? Ten czas leci nieubłaganie szybko! A pamietam Twoje pierwsze tygodnie ciazy! Trzymam kciuki, zobaczysz bedzie dobrze. Czekamy na dobre newsy po porodzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica wiedziałam, ze mam owu i w zasadzie od zawsze w takie ryzykowne dni jechaliśmy metoda „ na wyjęcie „ hah :) i nigdy wpadki nie było. Spalabym spokojnie gdyby nie to ze nagle po owu miałam kłucie w jajnikach, bóle, nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam a dzisiaj delikatne plamienie a to 7dpo wiec schiz ze implantacja.

Tyle lat wpadki nie było wiec liczę ze teraz po prostu moja psychika zrobiła sobie ze mnie jaja :p

Heh

Luisa, prawdopodobnie jest tak jak piszesz. Wiele możemy sobie wmówić. Bądź dobrej myśli [emoji56]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez tak myśle, aczkolwiek cieszę się ze
Mogę wam pomarudzic ;D

Nie ma jak planować ciąże i jednocześnie drzeć na myśl o wpadce :p welcome to my world :p

reklama
Do góry