reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama siostra mojego męża miała „ miesiączkę „ do 5 msc ciąży . Dowiedziała się dopiero w 5 msc właśnie ....

Zreszta jedna z moich klientek nie wiedziała ze jest w ciąży i urodziła! Szok !
Nie sądziłam ze to możliwe dopóki nie poznałam osobiście takiej osoby

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie chyba jednak te testy z de :p bo wlasnie dostalam sluzu plodnego rano mnie pobolewal brzuch. Szyyjka uniesiona. A w ciazy chyba szyjka jest zamknieta nie? Dobrze ze ide do gibekologa w poniedzialek :p

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka dziękuję, że pytasz :* u mnie wczoraj mimo tej wysokiej temp zaczęły testy owu wychodzić. O 18tej był taki w połowie pozytyw, o godz. 21 juz był prawie prawie i wtedy wypuściliśmy plemniki w eter/papier hahaha po 10 dniowej abstynencji. A zaraz po północy test owu już pozytywny i zrobiliśmy te jedyne w cyklu staranka. Rano temp niska (czyli idealnie owu będzie w spadek temp), test pozytywny, a teraz od godziny pobolewa brzuch. Owu spodziewam się w nocy mniej więcej.
Także my też juz PO :D
A, jeszcze pytałaś o testy owu, czy robię regularnie. Zaczynam od 8dc najpierw 3 razy dziennie, potem od 11dc robię co 4h, a nawet co 3h :D lubię patrzeć jak wychodzi druga kreska na teście hehehe serio :D

Imama ciężko mi uwierzyć, że lada moment rodzisz :D jak Twój brzuszek? Duży pewnie co? Jak się czujesz?

Miłego weekendu Dziewczynki :)

Ostatnia edycja:
Kredka- nie rozumiem zbytnio o co chodzi? [emoji23] jakas nie kunata czy co [emoji14] - chodzi ze po Owu dalej ci pozytywy wychodza ?ale juz powinnas miec @? moze tak byc kochana ze wychodza pozytywy po , ale zawsze patrz na najciemniejszy test !
Nie sadze zeby to byla ciaza ale zatestowac dla swietego spokoji warto ;)

Belle-mieszkalam na obrzezach Dublina teraz przez zmiane pracy meza no i wysokie czynsze mieszkam.godzine drogi od Dub,

Kitqa-jesli chodzi o starania na chlopca to naprawde go for it ! Bo BDM na chlopca jest super! Frequency to ilosc stosunkow - bdm is based on timing amd frequency czyli jeat to metoda oparta na czasie i ilosci stosunkow,na chlopca mwga wyniki , wiec jak najbardziej !

Mysle ze ogólnie ciezej dziewczynke ustrzelic !

Leeleeth- a czemu mówisz ze w najbardziej durnym cyklu siadlo ?lol :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie do @ jeszcze trochę. Caly czas mi pozytywy wychodza na testach owu. Identyczne. A zobaczymy co ma byc to bedzie.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, dzięki za kciuki. Prawdopodobnie w poniedziałek przytulanka. Ale Ren czas zleciał i już szykujesz się do porodu. Grunt to mieć opracowana taktykę, a jak zioła działają pozytywnie na poród to nic tylko pic[emoji51]
Luisa, Ty będziesz planowała córkę, prawda? Z reguły wpadki są z córkami, wiec może miałabym z głowy te suple, testy itp. Uwierz mi, ze jest to mega obciążające psychicznie i finansowo.
Kredka, o rany dziwna historia z tymi testami. Dobrze, e masz w pon wizytę, wszystko powinno być jasne [emoji110]
Baby_girl, staranka wzorowe. Teraz tylko czekaj na testowanie. Będę testowała prawie tydzień po Tobie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gosica tak córkę, ale sexy były w sama owu na dodatek z „O” wiec chłopak jak murowany. Byłabym zła na siebie bo wladowalam kasę w suplementy i taki falstart.... czekam na okres jak na zbawienie ;) hehehe
Kochana ja mam córkę z samiutkiej owulacji potwierdzonej testami i monitoringiem także luzuj kochana, w owu też są dziewczynki[emoji6] co ma być to będzie, ale oczywiście Cię wspieram i trzymam kciuki za @. [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry