reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale to juz nie bedzie z porannego moczu to raczej napewno nie wyjdzie

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

To jutro z samego rana [emoji23]
Ale byłby numer! [emoji85]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
16dc. A ostatnio miesiaczka to ostatnio takie mam ze 1-2 dni mocnwgo krwawienia a pozniej 6 dni plamienia

Miciurka mam już całą listę supli, produktów, i innych pierdół [emoji6] a co do metody to na dzień dzisiejszy jestem zdecydowana na stictly BDM :) a co to 'frequency'?? Przekonuje mnie ta metoda, bo 3x w płodne to się boję ponieważ pierwszy sex musiałby być w dzień pozytywu więc na bank przed owu... i wtedy na pewno cwany dziewczynkowy plemnik zaczaiłby sie na jajo [emoji33] haha
Imama nic się nie bój, zacznij pić te swoje herbatki i szybko pójdzie jak wygląda opieka, poród w Niemczech?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama ja pilam od 32 tyg codziennie 3 kubki herbaty z lisci malin. Nie wiem czy to to, ale jako pierwiastka, drobna szczupła 62 kg szłam do porodu, urodziłam bardzo szybko. Zanim się zorientowałam, ze trzeba wyruszyć do szpitala to miałam juz 5 cm rozwarcia. O 5.30 piersze zupełnie nie bolesne skurcze o 12.12 juz tuliłam moją największą miłość :)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka mam już całą listę supli, produktów, i innych pierdół [emoji6] a co do metody to na dzień dzisiejszy jestem zdecydowana na stictly BDM :) a co to 'frequency'?? Przekonuje mnie ta metoda, bo 3x w płodne to się boję ponieważ pierwszy sex musiałby być w dzień pozytywu więc na bank przed owu... i wtedy na pewno cwany dziewczynkowy plemnik zaczaiłby sie na jajo [emoji33] haha
Imama nic się nie bój, zacznij pić te swoje herbatki i szybko pójdzie jak wygląda opieka, poród w Niemczech?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedy startujecie?
No to staraczki chłopczykowe nabierają w siłę:)
Szczypiorkowa, niech tym wirusem nas zaraża:)
Lele, no właśnie jak sie nazywała ta dziewczyna właśnie co tak płakala, że na bank nie ma córeczki a tu córcia się jej spełniła? Ona już by czasem nie miała rodzić? Jakoś tak mi się kojarzy...:)

Kiedy startujecie?
No to staraczki chłopczykowe nabierają w siłę:)
Szczypiorkowa, niech tym wirusem nas zaraża:)
Lele, no właśnie jak sie nazywała ta dziewczyna właśnie co tak płakala, że na bank nie ma córeczki a tu córcia się jej spełniła? Ona już by czasem nie miała rodzić? Jakoś tak mi się kojarzy...:)

@Ana87 rodzic to chyba jeszcze nie, bo ona sporo po Imama zaszła tpcgyba na maj miała [emoji848] No ale głowy nie dam [emoji6]
Ja bym tak chciała.... pyk i ciąża i pyk dziewczynka [emoji7][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2]
Z całego serca @kredkaczarna życzę takiego scenariusza [emoji1307][emoji1307][emoji1307] bez diet, supli i całego tego zamieszania [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Nie no ja sama nie wiem co chce [emoji23] kurcze z jednej strony to bym sie nie musiala zastanawiac nad planowaniem a z drugiej niewiele zrobilam na ta corke i to chyba by byl szczesliwy traf jakby sie udalo.

Do góry