reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czy tylko ja jestem dziwna o w końcówce obu ciąż już prosiłam o wjazd na porodowke?! [emoji23] strach był mniejszy niż wszelkie boleści ostatnich 4tech tygodni[emoji23] a jeszcze teraz porodowke będzie oznaczać się z spotkaniem z Igorem więc już wogole mogę jechać [emoji41][emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Czy tylko ja jestem dziwna o w końcówce obu ciąż już prosiłam o wjazd na porodowke?! [emoji23] strach był mniejszy niż wszelkie boleści ostatnich 4tech tygodni[emoji23] a jeszcze teraz porodowke będzie oznaczać się z spotkaniem z Igorem więc już wogole mogę jechać [emoji41][emoji39]

Dzisiaj mi sie snilas, jak trzymałaś takiego wielkiego noworodka, ponad 5kg [emoji23][emoji23][emoji23] Igora i pokazywałam siusiaka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Dzisiaj mi sie snilas, jak trzymałaś takiego wielkiego noworodka, ponad 5kg [emoji23][emoji23][emoji23] Igora i pokazywałam siusiaka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Ahahahaha hahahaha [emoji23]
Ale no NARESZCIE!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
ile mogłam jeszcze czekać?! Haha
To taki dorodny bobas ale ja każda córkę miałam barszo duża więc mi nie strach bo naorawde po porodach czułam się extra ale ważne że widziałaś SIUSIAKA!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

@Miciur-ka 15 lat to wiek nie za fajny dla rodziców on wie wszystko najlepiej, najlepiej dać mu spokój najlepiej by tylko spał jadł i grał na komp na co ma szlaban a dzieci nie lubi żadnych z bratem dopiero co zaczął się dogadywać ale i tak to zależy od jego humorkow także trzeba to przetrwać i tyle.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka też się boję cesarki strasznie przyjaciółka miała 2 tyg temu i masakra bez wskazań w życiu nie dała bym się pokroić!

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
E tam. Ja modlilam się o cesarke. W trakcie wyszła i byłam wniebowzieta. Mała 4700g i 60cm. Po wszystkim brzuch bolał ale bez tragedii. W 3 dobie wyszłam ze szpitala wyprostowana, nie czułam żadnego bólu rany a co najważniejsze dzidziuś cały i zdrowy. Naturalnie gdyby kazali mi rodzic to nie wiem jak obydwie byśmy skończyły.
Nie taki diabeł straszny ta cesarka[emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde tylko ja nic nie zaplanowalam jeszcze [emoji23] w pon ide do gina ciekawe czy powie cos o owulacji czy to moze byla czy nie... a testy owulacyjne mam caly czas dla mnie pozytywne no ale robie zobaczymy czy cos sie orzyciemni jeszcze... chociaz nigdy takich nie mialam

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Miciur-ka a mieszkasz w samym Dublinie czy na uboczu?
No faktycznie dopadła Was "bestia ze wschodu" ;) Tak jest jak kraj nie przystosowany to paraliż.. Tylko jak wtedy to przetrwać,gdy brakuje podstawowych produktów żywnościowych. Jak w Polsce w PRL-u ;) Tragedia. Moja siostra w UK i też ma dosyć tej zimy tam. Była 2 tyg. temu w Polsce i owo żeby wiedziała że tak się pogoda załamie to by przeczekała tutaj. Ale już marzec niedługo wiosna. A Irlandia to kraina zieleni, na pewno msz tam pięknie:)
@Kruszynka123 przetrwać z nastolatkiem w domu to prawdziwe wyzwanie. Zwłaszcza te 15 to tak durny wiek ze ja osiwiałam. Masz rację tylko jeść,spać i komputer i tylko jego potrzeby się liczą... Ale trzeba zacisnąć żeby i potem jest ok ;) Teraz gdy mój syn ma już 18lat(prawie) to jesteśmy kumplami,jednak wymagało to duuużo cierpliwości.
Zwracam się do naszej forumowej wiedźmy :p o proroczy sen w mojej intencji. Czy w ogóle będzie to dziecko...bo zaczynam mieć wątpliwości. Czy burzyć sobie ,nam to co jest teraz? Sama nie wiem. Mam dziś doła:(

Do góry