reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja myślę, ze to jak sie czujemy w danej ciąży zależy też od tego w jakim stanie mamy organizm w ciazy. Kiedyś czytałam, ze jak ma malo witamin to wtedy częściej są mdłości. Moja przyjaciółka w drugiej ciąży mowila, że czuje się zupełnie inaczej, na co innego ma ochote itd. i na pewno bedzie dziewczynka, bo pierwszy chłopak. A tu niespodzianka i drugi synuś.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie też obie ciąże się różniły i nawet mąż mówił że będzie córka przy 2 ciąży a tu synek chciał być z nami tylko ze tak bardzo się różni od brata ze nawet w ciąży dał mi o tym znać :-D

Imama ale ten czas leci, pamiętam jak tak nie dawno wszystkie czekalysmy na Twoją betę a potem na usg a Ty już będziesz rodzić :-)

Mihasia tez myśle ze płeć nie ma znaczenia. Reszta badania na ten temat tez już były i teoria obalona ze mdłości itd na dana płeć.
Marzycielka No strasznie szybko. Sama zobaczysz a będziesz zaraz rodzic [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurczę dziewczyny ja mam mieszane uczucia. „Zaplanowałam” córkę starania codziennie aż do owu. Dzień przed z zabezpieczeniem później docelowo. Wcześniejsze starania bez zabezpieczenia. Suplemenyowalam się mg, żurawina, C i wapń. Zakwaszalam się sylkiem i tabletkami dopichwowymi gynoflor. Starania bez O. No i udało się a teraz wszystko inaczej ☹️ Sama już nie wiem jak podejść do tych staran. Mam mętlik w głowie. Z odchudzaniem jest tak ze znam 4 przypadki gdzie dziewczyny się odchudzały i maja synów. Trzy przypadki ze dziewczyny przytyły przed ciaza i maja córki. A Lewand.? Dużo mięśni ćwiczy pewnie nie ma żadnych niedoborów. Je masło orzechowe i kokosy. Dużo białka. Za dużo informacji nie wiem jak je przesiać.

Naomi szczerze to na twoim miejscu robiłabym wszystko to samo jak przy córce. Myśle ze na każdego co innego działa jak wogole coś działa. I np na GD jest dziewczyna co ma dwie córki i planowała trzecia wg planu Atomic a ma syna! Dodawałam jej staranka kiedyś tutaj.
I bądź tu mądrym. Niby wszystko wg teori i mając dwie córki to dla mnie był pewniak a tu syn

Myślę, że dla Lewandowskiej to nie ma rzeczy niemożliwych. Może chciała dziewczynkę tak jak Siwiec i pojechały za granice i dzieki invitro mają córki.

Wiecie co a mi się wydaje ze piłkarze maja przeważnie córki. Jednak jajca się im pocą od tego biegania [emoji23][emoji23][emoji23]
Ciekawe co Messi będzie miał. Bo wiaodmo nie ma żadnej reguły 100%. Ma dwóch synów i myśle ze te właśnie in vitro poszło w gre

Właśnie ja mam mętlik w głowie. Sama chyba wierze w osłabienie nasienie częstym współżyciem. Szczególnie ze wydaje mi się ze staraliśmy się również w dzień owulacji. Zakwaszanie. Co do diety to tylko unikałam pomidorów ziemniaków w rożnej postaci. Do rodzaju mięsa nie przywiązywałam uwagi. Na pewno mąż miał zakaz kawy i coli.
Dzięki @Imama za radę

reklama
Mi sie tak wydaje [emoji14] Lewandowska to nie jestem pewna, ale Siwiec od zawsze w wywiadach mowila, ze chce miec córkę i dziwnym trafem ma ;)

Do góry