reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tez tak myśle. Tymbardziej ze od Siwcowej mąż ma syna wiec pewnie chciał teraz córkę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama jak narazie to czekam na potwierdzenie ale ciąży a do porodu to jeszcze ho ho.
Fakt czas zapyla niesamowicie szybko i ani się obejrzę a będę na porodowce. Tylko chciałabym rodzić naturalnie, byle by nie cesarka, strasznie się jej boję, sama nie wiem dlaczego nigdy jej nie miałam ale i nie chce jej mieć :-)

Kredkaczarna my chcieć możemy ale dobro i zdrowie dziecka jest najważniejsze i ja jeżeli byłaby taka potrzeba to też bez wahania zgadzam się na cesarke ale jeżeli nie ma ku temu żadnych powodów to wolę ja omijać :-)

Marzycielka, jeśli twoje sny się sprawdzają to wchodzę w to ;) może w końcu ten cykl mój ;) nie obijam się. Staram się podczytywać chociaż macie niezłego speeda w pisaniu. Dzisiaj byłam ns monitoringu i pęcherzyk dominujący ma OK.13mm, lekarka twierdzi ze tak w okolicach środy powinna być ovu. Wiec powoli rozkminiam strategie. Ehh znowu temat na weekend.
Ale dziewczyny ładnie schudłyscie. Ja w sumie nie mam z czego ake wydaje mi się ze trochę w brzuchu nabrałam ciałka-wiec dieta u mnie zadna.
Szczypiorkowa, super wieści! Gratulacje, jeszcze musisz poczekać na serduszko w pełnej okazałości. Super, ze trafiłaś na fajna lekarkę-zostajesz u niej?;)
Imama, Jejku Ty już prawie rodzisz! [emoji79] bidulko nadal mdłości męczą. Współczuje, ale pomysł jeszcze miesiąc u może już będziesz tuliła synka albo córeczkę ;) co do piłkarzy to może nie jest tak do końca, zobaczcie Piqu-mąż Shakiry, maja 2 synów!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mihasiaa- od najciemniejszego testu policzysz 12-24 h zwykle wystepuje owulacja u niektorych do 48h , musialabys mierzyc temp zeby potwierdzic lub isc na monitoring :)

Luisa-o matko ! To sie nazywa dedykacja ! Jesli chodzi o prace [emoji23] :D , jaki to wymagajcy zawod twkich poświęceń jak mozna zapytac :)? Jesli chcesz brac te suple.to bierz moze ale mala dawke ? Ja tam nie bralam.wcale

Kitqa- teraz popularna jest turbodiet, ale ja osobiscie bede olewac juz diete - a jak ty na chlopca to bym chyba sie skupila na timing i frequency metoda BD - kolejna ma boy sway udany i bedzie chlopak sama.metoda bez diet zadnych , wiadomo mozna sobie pomoc ale moze tylko takie podstawy sobie "odhacz"

Kredka-pewnie owu byla w spadku i teraz jak bedziesz miala 3 wyzsze twmp to owu potwirdzona :), zawsze moze byc soadek temp a owulacji nie byc bo to co jest po potwierdza ze owu byla -progesteron podnosi temp.

Belle-jakis nienormalny miesiac [emoji23] wiekszosc cos ma z cyklem wow, a wez u nas jest -1 i snieg a sklepy zamkniete drogi nie przejezdne istny cyrk , dostac mleko i chleb to jak o cud ! Naprawde jeszcze na necie filmiki ludzie powariowali bo Policja chyba nie jezdzi i sklep koparka rozwalili ukradli zarcie i sejf ! No jazda -istne zoo! :/

Marzycielka-ja czekam.az Ci ja sie przysnie z rozowymi balonami i brzuchem pod nosem buahhahah [emoji14] :D !

Szczypiorkowa gratulacje, fajnie ze wszystko okej, bo i faktyczbie owulacje musialas miec pozniej jak wczesniej :)

Kruszynka- a czemu starszy syn przeciwny rodzeństwu ?

Baby_girl-tez mam taki plan wykupic pol sklepu hahha,
No i jaka strategia na ten cykl?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama-im.wiecej sie wie na temat porodu tym bardziej sie rodzic nie chce haha

Baby_girl-pokaz wykres, a robisz testy regularnie ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry