reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka oj tak male diablatko:p synek byl dzieckim idealnym a ta bardzo charakterna choc juz troche lepiej bo zaczela sie przemieszczac.

Belle takie 2 jedzule w domu i maz moze zwariowac:p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie syn od małego wulkan energi do potęgi N-tej, córka jest równie energiczna, wszędzie włazi, wspina się, nie usiedzi na tyłku. Jedynie rózni sie tym, że się słucha mnie, jak powiem NIE to kładzie się sfochowana na podłodze i płacze ale nie zrobi tego co jej zabroniłam :) i oby tak zostało :p za miesiąc roczek juz będzie mieć :) także czas zapieprza, a dopiero co chodziłam z brzuchem :)

reklama
Biedronka, super wieści! Gratuluje. Ja dalej walczę.
Kura33, niestety nic mi nie przyslaly. Napisałam priva ale cisza. Jakaś ściema czy co[emoji29]
Elenaa, witaj ponownie. Podczytywalam Was jak starałas się o córeczkę. Wow, myślicie o trzecim dziecku? Super! Życzę powodzenia. O konkretna płeć walczycie?
Mihasia, ja strzelam w grudzień, a co tam ;)
Miciurka, wiedziałam ze będzie u ciebie kolejny cykl starankowy. Z drugiej strony jakoś czuje ze cos może wyjść w tym cyklu [emoji110]
Szczypiorkowa, powodzenia na wizycie!
Luisa, mi tez ciężko żyć bez słodyczy. Dlatego je jem, nie są to duże ilości, cały czas trzymam się w granicach 1700kcal. Więcej już nie jestem w stanie zrobić ;(
Kruszynka, widzisz boli-zle, nie boli tez zle -jak tu nam dogodzić? [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Sa wyniki.
Progesteronu przy dawce duphaston 2*1 jak wspomniałam wcześniej wynik to 56,9.
Normy
2,8-147,3 w I trymestrze.
Nie wiem czy mam się martwić.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka dobrze ze zwiększyłas dawkę. W ciąży zazwyczaj tak jest ze zapotrzebowanie jest większe. Wiec dawka może Ci w czasie ciąży wzrosnąć. Do tego nie patrz na normy laboratoryjne. Ważne żeby Tsh w ciąży było 1-2.

Hej dziewczyny, witam z rana ale miałam sen dzisiaj ze zrobiłam test i wyszedł pozytywny i schowałam go do szafki, był tak realistyczny że jak się obudziłam to nawet zaglądnęłam do tej szafki... Oczywiście testu nie było, to znak że już chyba za bardzo na tą ciążę się nakreciłam

Kura to może cos znaczy dobrego taki sen....
Mi dwa dni przed testowaniem śniło się że poronilam koleżanka pow że taki sen oznacza życie i ze to dobry znak i faktycznie[emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry