reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga_z1
Dzieki że pytasz[emoji4]
Dziś rano czułam się świetnie już sie ucieszyłam że wszystko ok, natomiast teraz znów mam bol z lewego boku promieniuje na plecy uczucie ciężkości pelnosci po tej stronie, wzięłam nospe to jest okropne takie zamartwianie czy wszystko ok czy zaraz nie zacznę krwawic, przebyte poronienie ciągnie za sobą straszny strach i traume jutro zaczynam 5c ostatnio właśnie tego dnia poronilam boże jak ja się boję [emoji25].

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny bardziej tu chodzi o częstotliwość stosunkow, pełno sways w tej grupie zamknietej i wiekszosc z nich sie starała po pozytywie ale tylko raz ma dziewczynke !

Na egs - dziewczyna robila.2 dni pod rzad ale sobie selekcjonowała plemniki to sie nie liczy ,

Trzymajcie za mnie kciuki za mnie bo chyba sie postaralismy w najciemniejszy test [emoji23] bo ale.maz wrocil z pracy hop do kąpieli i mielismy probe , teraz to czekam.kiedy owu bedzie , no i trzymam ph nisko ,

Modlcie sie prosze [emoji166]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cała noc nie spalam mam mega mdlosci dałej mnie boli po lewej stronie brzucha i promieniuje do kręgosłupa i o 5 wzięłam dwie nospy to troszkę przeszło ale mam dreszcze. Kuźwa możliwe żeby w 5tc nie daj bóg pozamaciczna się tak objawiala czy za wcześnie?miałam okropny sen spalam ze dwie godziny może ... Boże Skąd te dreszcze.

Dziewczyny ja poprostu wiem, że będzie Igor (oczywisxie testy domowe robiłam i wychodził zawsze chłopiec [emoji23]). Ja żyję w przekonaniu że będzie i tyle :) wiem, może to i naiwne ale tak mi lepiej. Boga proszę codziennie abym to usłyszała na badaniach - zdrowy chłopiec. Póki co nie zastanawiam się nawet co będzie jeśli będzie to wyglądało inaczej :)
poza tym no co teraz wiecej zrobię? Ja pozostaje mi tylko czekać :) (na spotkanie z Igorem of course[emoji41])

@Kruszynka123 to czekamydotego 6 tygodnia tak? I będzie lżej dla Ciebie, choć odrobinę :)

@Miciur-ka Ty się starasz o córkę tak? To jak to starcie się po pozytywnym teście owu?! To kiedy na chłopca?! Czy to jakoś inny test? Ja już nie ogarniam nic...
TRZYMAM KCIUKI TO BĘDZIE ZŁOTY STRZAŁ DZIOPKI[emoji41][emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Miciurka czyli pozytywny test owu ( u mnie ok 24h przed :/ ) j jedno staranie? Bardziej mnie to przekonuje niż 2-3 dni przed bo to może być ryzykowne .

A wcześniej wymienialiscie materiał ?;)

Sorki za pytania mam rażenie ze ciagle pytań cie o to samo i czasem dalej nie kumam hehe wybacz :)

reklama
Szczypiorkowa nie wiem, możliwe boję się sie dzieje coś nie dobrego. Te mdlosci i uczucie ciepło zimno jest dla mnie niepokojące w nocy mnie trzepalo to jakaś dziwna sprawa mam dwóch synów i tak wczesnej nie było. A Moze się zatrulam? Jadłam u mamy wątrobke sama już nie wiem o co tu chodzi. Spróbuję się jeszcze przespać.

Do góry