reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny jeśli się nic nie zmieni pójdę jutro do swojego gina powiem co i jak i niech zobaczy czy wszystko ok pecherzyk przy takiej becie musi już być widać. Już mnie tak nie boli te dwie nospy o 5 pomogly mam straszne mdlosci ale to ze zmęczenia pewnie. Wszyscy jedli wczoraj to samo zadzwonię później do mamy jak ona się czuję ja miałam też lekka biegunkę jak pomyślę o tej wątrobce to Mi się chce pawia puścić bleee.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczypiorkowa nie wiem, możliwe boję się sie dzieje coś nie dobrego. Te mdlosci i uczucie ciepło zimno jest dla mnie niepokojące w nocy mnie trzepalo to jakaś dziwna sprawa mam dwóch synów i tak wczesnej nie było. A Moze się zatrulam? Jadłam u mamy wątrobke sama już nie wiem o co tu chodzi. Spróbuję się jeszcze przespać.
Kochana, takie mogą byc objawy ciąży. Teraz masz taki koktajl hormonów, że to wszystko co piszesz jest całkowicie normalne. U mnie dreszcze, rozwolnienie i bezsenność tez były. Jeszcze Kochanie troszkę i odetchniesz. Rozmawiaj z Okruszkiem i spróbuj sie jak najwiecej relaksować. Jak możesz to spij jak najwiecej. Pozbądź sie złych myśli, na sile je rozganiaj. Będzie dobrze i już!
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
szczypiorkowa12345
@Kruszynka123 takie objawy to ja miałam z córkami [emoji23] z pierwszą pamiętam bo to było dla mnie mega dziwne, wtedy byłam na urlopie o ciąży nie wiedziałam a cycki urosły mi jak cholera plus wł nos top mdłości, napady ciepło-zimno (tylko u mnie bez pikania, natomiast teraz mam cały czas od owulacji czyli 6tydzien!).
Mówię wam że kobiety już takie są [emoji23] i to się zaczyna już w brzuchu, takie wł napady, furorę, humory, mało logiczne myślenie, fucenie itd itd itd no porostu takie ny tylko w miniaturce [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Mówię wam że kobiety już takie są [emoji23] i to się zaczyna już w brzuchu, takie wł napady, furorę, humory, mało logiczne myślenie, fucenie itd itd itd no porostu takie ny tylko w miniaturce [emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Gosica
Witam się z Wami o poranku
Nie odzywam się, bo u mnie nic nowego. Odliczam dni do ovu i powoli obmyślam strategie.
Miciirka, Oo jak był taki pozytyw to musi się udać! Z chciałaś teraz toz przed ovu, nie 2-3 dni przed?Trzymam mocno kciuki. Ty już będziesz rawie testowała a ja dopiero będę próbowała się wstrzelic w dobry moment staranek zastanawiam się czy teraz działacie pozytywa+zakwaszanie +ciepła kapiel przed+hurry up 5-6h przed? Czy lepiej iść na monitoring i próbować się wstrzelać na 2 dni przed ovu? Wtedy już bez tych cudów?
Kruszynka, nie stresuj sie. Beta ładnie przyrasta, musisz myśleć pozytywnie!
Szczypiorkowa, już niejednokrotnie Ci to pisałam, tak pozytywnej osoby s życiu nie spotkałam. A wierze , ze Twoje przeczucia za prawdziwe.
Leeleth, cieszę się ze wszystko ze zdrowiem i Synka idzie w dobrym kierunku, ten cykl odpuszczajcie?
Marzycielka-jak samopoczucie? Jeśli w tym cyklu nie zaskoczy to biorę może w kolejnym clo.zakwaszalas się? Robiłaś j&d po?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie odzywam się, bo u mnie nic nowego. Odliczam dni do ovu i powoli obmyślam strategie.
Miciirka, Oo jak był taki pozytyw to musi się udać! Z chciałaś teraz toz przed ovu, nie 2-3 dni przed?Trzymam mocno kciuki. Ty już będziesz rawie testowała a ja dopiero będę próbowała się wstrzelic w dobry moment staranek zastanawiam się czy teraz działacie pozytywa+zakwaszanie +ciepła kapiel przed+hurry up 5-6h przed? Czy lepiej iść na monitoring i próbować się wstrzelać na 2 dni przed ovu? Wtedy już bez tych cudów?
Kruszynka, nie stresuj sie. Beta ładnie przyrasta, musisz myśleć pozytywnie!
Szczypiorkowa, już niejednokrotnie Ci to pisałam, tak pozytywnej osoby s życiu nie spotkałam. A wierze , ze Twoje przeczucia za prawdziwe.
Leeleth, cieszę się ze wszystko ze zdrowiem i Synka idzie w dobrym kierunku, ten cykl odpuszczajcie?
Marzycielka-jak samopoczucie? Jeśli w tym cyklu nie zaskoczy to biorę może w kolejnym clo.zakwaszalas się? Robiłaś j&d po?
Kruszynka123
Dziewczyny wy to umiecie człowieka na duchu wesprzeć [emoji4]w życiu bym nie pomyślała że dreszcze itd to na ciaze[emoji33] wstanę coś zjem i się położę po synka jadę po południu więc może jeszcze zasnę wyglądam jak zombie [emoji15]
@Gosica tak odpuszczam, bo ma byc bdm a ja przed fertile window seksy miałam i teraz trzeba czekać, jednak mam problem z wyznaczeniem ovu wiec może i na dobre mi to wyjdzie [emoji56]
@Kruszynka123 wszystko mówi, że pięknie sie dzidzia rozwija. Także pośpij, obejrzyj coś pozytywnego albo poczytaj. Na spacer idź, No cokolwiek i już pełen spokoj. Niunia rośnie, a dziewczynki są silne!
@Kruszynka123 wszystko mówi, że pięknie sie dzidzia rozwija. Także pośpij, obejrzyj coś pozytywnego albo poczytaj. Na spacer idź, No cokolwiek i już pełen spokoj. Niunia rośnie, a dziewczynki są silne!
kitqa
Miciurka będzie dobrze [emoji110][emoji156]
Kruszynka tak jak mówi Leeleeth idź na spacer, najlepiej do lasu. Podobno wystarczy pochodzić po lesie 30min aby odczuć spokój także polecam
Każda ciąża może być inna od wczesniejszej/szych nawet gdy nosi się pod sercem dziecko tej samej płci. Wiem bo to przeżyłam. Dlatego nie ma co zwracać uwagi na obajawy lub ich brak bo to nic nie znaczy. Znaczy jedynie tyle że organizm jest w odmiennym stanie, w innym wieku i dlatego tak reaguje : )
Trzymam kciuki za wymarzone płcie waszych pociech [emoji110][emoji156]/[emoji148]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka tak jak mówi Leeleeth idź na spacer, najlepiej do lasu. Podobno wystarczy pochodzić po lesie 30min aby odczuć spokój także polecam
Każda ciąża może być inna od wczesniejszej/szych nawet gdy nosi się pod sercem dziecko tej samej płci. Wiem bo to przeżyłam. Dlatego nie ma co zwracać uwagi na obajawy lub ich brak bo to nic nie znaczy. Znaczy jedynie tyle że organizm jest w odmiennym stanie, w innym wieku i dlatego tak reaguje : )
Trzymam kciuki za wymarzone płcie waszych pociech [emoji110][emoji156]/[emoji148]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Dziewczynki zauważyliście zależność ze osoby z pcos które przejdą na odpowiednia dietę dedykowana pcos maja dziewczynki? Przeczytałam sobie kilka wytycznych tej diety to dużo pasuje do naszych diet nie wszystko ale coś może w tym być.
No i jest napisane żeby ograniczyć nabiał bo on podnosi testosteron
No i jest napisane żeby ograniczyć nabiał bo on podnosi testosteron
reklama
Marzycielka86
Gosica ja nie czuje w ogóle ze jestem w ciąży Na dziś mam termin@.
Nie zakwaszalam się niczym jedynie użyłam do kąpieli płynu do higieny intymnej o ph 3,5 z żurawiną. J&d też nie robiłam od razu dopiero po dobrej chwili ale nie wiem czy to już zalicza się do j&d.
Kinga czasami miewam takie "sny" które później się spełniają
Dziś się dowiedziałam że siostra mojej koleżanki ma w kwietniu urodzić córkę, a ma już 2 synów.
Normalnie płakać mi się chce :-( Boże jak ja też chcę tej córki, aż czasem mi wstyd ze jestem taka głupia...
Nie zakwaszalam się niczym jedynie użyłam do kąpieli płynu do higieny intymnej o ph 3,5 z żurawiną. J&d też nie robiłam od razu dopiero po dobrej chwili ale nie wiem czy to już zalicza się do j&d.
Kinga czasami miewam takie "sny" które później się spełniają
Dziś się dowiedziałam że siostra mojej koleżanki ma w kwietniu urodzić córkę, a ma już 2 synów.
Normalnie płakać mi się chce :-( Boże jak ja też chcę tej córki, aż czasem mi wstyd ze jestem taka głupia...
Podziel się: