reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja tam wierze, ze u mnie będzie córcia tez i na dodatek ciagle widzę rodzinki z trójka dzieci w układzie. Boy boy girl albo girl girl boy wiec jestem pewna ze będzie córcia

Tylko nie wiem kiedy córcię zrobić ;)
Bo tej owu pewna nie jestem. :(
Wiec myśle czy może codziennie nie spróbować. Próbuje odszukać opisy szaraczek z tego wątku którym się udało to mega różnie i chyba żadna nie miała baby dust... :/

reklama
Ja tez sie Luisa mieszam :(

Kura wysylam wszystko niebieskie co mam i nic a nic niebieskiego nie przyjmuje :p za to zabieram wszelkie rozowosci :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzirwczyny nie namawiam ale ja to bym ktoliczkowala najwyżej do momentu pozytywnego testu o tyle... Zresztą jak widać chłopców też tak się robi... To ja już nic nie wiem.. Może to faktycznie dieta o styl życia?!

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Myśle ze gdyby dzień miał tak wielkie znaczenie to każdy by miał swoją wymarzona płeć. To by było zbyt proste

Zreszta oglądałam wykresy na ovufriends i właśnie kroliczkowane były zaliczone dziewczynka... a 3/4 stosunki chłopcem.. ale dużo tez na odwrót. Chyba najmniejsze znaczenie ma w tym odstęp..

Kwestia chyba tego w co kto wierzy:)
Myśle ze wtedy nasze myśli maja duża moc sprawcza...
ja wiem ze będę miała swoją mała Natalcie <3
Mąż już szuka auta 7 osobowego żeby pomieścić dzieciarnię hahahah

Myśle ze gdyby dzień miał tak wielkie znaczenie to każdy by miał swoją wymarzona płeć. To by było zbyt proste

Zreszta oglądałam wykresy na ovufriends i właśnie kroliczkowane były zaliczone dziewczynka... a 3/4 stosunki chłopcem.. ale dużo tez na odwrót. Chyba najmniejsze znaczenie ma w tym odstęp..

Kwestia chyba tego w co kto wierzy:)
Myśle ze wtedy nasze myśli maja duża moc sprawcza...
ja wiem ze będę miała swoją mała Natalcie <3
Mąż już szuka auta 7 osobowego żeby pomieścić dzieciarnię hahahah
Podziwiam Cię, naprawdę... Masz 4rech synów i planujesz 5ta córkę tak?! Nie lada wyzwanie :)

reklama
@Kruszynka123
U nas to będzie 7tydzien ciąży :)
!!! Uwaga, zglupialam - dziewczyny mama dziś była u mnie i mówi mi, że wie że to juz i wie że będzie chłopak.

Moja mina musiała mnie sprzedać bo zaczęła się śmiać i stwierdziła, że ona wie już jakoś od tygodnia tylko biust mi nie rośnie i to ja zmylilo [emoji29] ja się pytam JAK?! NO JAK?! ja wiem, ze my matki polki to mamy taki zmysł ale no bez jaj... No to jej powiedziałam, że dop idę do lekarza itd., że faktycznie liczymy na siusiaka i że imię wybrane i że będzie Igor [emoji16]

Ja zwariueje, aż taki zbieg okoliczności?!
I faktycznie na 6/7 tyg jak byłam u lekarza z dziewczynami to moje cycki szły przedemna a na za nimi a teraz NIC!!! No zero, owszem są bardziej tkliwe, może odrobinkę się zaokrąglily ale no NIC! z Starszą byłam na wakacjach od 3 do 7tyg (wyjeżdżając nie miałam pojęcia że jestem w ciąży) i mam zdjęcia w stroju kąpielowym no to takie ekhm to prawie jak matka karmiąca [emoji23][emoji39]

Ale masz fajne wsparcie w mamusi, na pewno miło sie poczułaś że mama też wierzy w Twojego syna:)

A @Marzycielka86 to ma jakieś sny prorocze? Ja też poproszę o takowy z chłopaczkiem w wózeczku:)

Dzis kolejna znajoma mnie uraczyła wiadomością że będzie miała drugiego syna. Bez kombinowania, planowania i innych tam udziwnień. Czasami mam wrażenie, że tylko ja mam córkę (wśród znajomych faktycznie tak jest) i najlepsze jest to, że ja walczę o bycie mamą chłopca a czuję że i tak się nie powiedzie.
Kurcze, Szczypiorkowa, ja do Ciebie na terapię jak nic wapadam, może nauczysz mnie tego swojego optymizmu i spokoju. Jak Ty to robisz? Przecież ja na Twoim miejscu bym siedziała w necie i robiła sobie durne testy na płeć, wmawiała sobie że mam ochotę na ogórki kiszone i że mdłości nie są mdłościami bo to przecież dziewczynkowe jak piszą wszedzie i rzecz jasna żaden pryszcz to nie pryszcz bo to też na dziewczynke:):):) a wiadomo że każda ciąża i tak inna i objawy z płcią nie mają żadnego znaczenia. A tak w ogóle jak się czujecie dziewczyny?
@Marzycielka86 ? @Kruszynka123 ? @szczypiorkowa12345 ?
Ja już nie pamiętam dokładnie ale u mnie mdłości tak samo w obydwu ciążach się zaczęły ok 6-7 tygodnia, ale takie bez wymiotów lekkie, nie było źle, w sumie cieszyłam się z nich:)

Przyszedł pasek :) oszalałam chyba ale będę go nosić i modlić się z tej książeczki:) każda z Was jest tak cudowną osobą, że nigdzie takiego wsparcia i zaangażowania nie znalazłam. Cudowne kobiety!

@leeleeth, ja też wierzę w Twoją córkę:) a jaka niby czarownica Ci to przepowiedziała? Byłaś u jakiejś wróżki? Dzis jak przytulałam moja Perełkę to sobie myślałam o Tobie, że musisz doświadczyć tej dziewczynki. Z reszta jak każda z Was dziewczyny, które chcą córeczki. Ja już oczami wyobraźni widzę jak idziemy razem na kawę albo siadamy pod kocem przed jakąś komedią romantyczną:) pomimo tego pragnienia synka, naprawdę cieszę się że ją mam:):)

Do góry