reklama
belle81
Fanka BB :)
belle81
@Kruszynka123
U nas to będzie 7tydzien ciąży
!!! Uwaga, zglupialam - dziewczyny mama dziś była u mnie i mówi mi, że wie że to juz i wie że będzie chłopak.
Moja mina musiała mnie sprzedać bo zaczęła się śmiać i stwierdziła, że ona wie już jakoś od tygodnia tylko biust mi nie rośnie i to ja zmylilo [emoji29] ja się pytam JAK?! NO JAK?! ja wiem, ze my matki polki to mamy taki zmysł ale no bez jaj... No to jej powiedziałam, że dop idę do lekarza itd., że faktycznie liczymy na siusiaka i że imię wybrane i że będzie Igor [emoji16]
Ja zwariueje, aż taki zbieg okoliczności?!
I faktycznie na 6/7 tyg jak byłam u lekarza z dziewczynami to moje cycki szły przedemna a na za nimi a teraz NIC!!! No zero, owszem są bardziej tkliwe, może odrobinkę się zaokrąglily ale no NIC! z Starszą byłam na wakacjach od 3 do 7tyg (wyjeżdżając nie miałam pojęcia że jestem w ciąży) i mam zdjęcia w stroju kąpielowym no to takie ekhm to prawie jak matka karmiąca [emoji23][emoji39]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Moja mama też wiedziała zanim jej powiedziałam. Pytałam skąd wie,a ona ze sama nie wie ale to widać po kobiecie. I obu chłopców też mi przepowiedziała
belle81
Faktycznie. Napij się i wyluzuj. Bo z tego stresu to nic nie będzie.Z nerwów jem drugiego banana a wieczorem dołożę conceive plus trzymajcie dziś kciuki. Idę jeszcze na miasto z koleżanką to może jakiś drink pomoże któraś chyba pisała o tym czy lepiej nie. Boże jak nawiedzona dzisiaj jestem....
A ty na chłopca polujesz? To tym bardziej stres nie polecany bo dziewczynkowy.
Także babo winko i luuuuz
belle81
To u mnie po Metaxie [emoji23]
Mój pierworodny to pamiątka po studniówce a tam też alkohol
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Tak na chłopaka chciałabym bardzo ale dziewczynkę też przyjmę, ja mam stresa też po mojej stracie ostatniej i właśnie boję się że się nakreciłam a potem znowu myślę że przecież drugi raz mnie to nie spotka.
Będę teraz jak szczypiorkowa miała rozdwojenie jaźni
Piwo będzie to i kalorie jak już mówiliście że na chłopca to duzo i niech ma być co bedzie
Zrobię jeszcze przed wyjściem test ovu paskowy tylko jeden stereo a drugi niebieski z Allegro i zobaczymy
I wieczorem wszyscy ślą do mnie niebieską energię
Będę teraz jak szczypiorkowa miała rozdwojenie jaźni
Piwo będzie to i kalorie jak już mówiliście że na chłopca to duzo i niech ma być co bedzie
Zrobię jeszcze przed wyjściem test ovu paskowy tylko jeden stereo a drugi niebieski z Allegro i zobaczymy
I wieczorem wszyscy ślą do mnie niebieską energię
Kura jak dzis rano pokazał buzke to jedziesz jutro rano i pojutrze na chlopca wg bdm hehe , dziewczyblowo to np. Wymiana kilka h przed,
Kurde mysle sama co ze soba zrobic czy dzis zrobic starania czy dopiero jutro hmm
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde mysle sama co ze soba zrobic czy dzis zrobic starania czy dopiero jutro hmm
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Marzycielka86
Kura dla Ciebie wszystkie jakie mam odsyłam do Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zabieraj kobieto a dawaj mi różowe :-)
Zabieraj kobieto a dawaj mi różowe :-)
Podziel się: