reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam sie wieczornie [emoji3]
Wyprawa bardzo udana, podróż minęła wyjątkowo spokojnie. Dzieciaki większość drogi posypały, dwie godziny w poradni [emoji85] No ale załatwiliśmy wszystko, mamy dużą szansę by uniknąć operacji na serduszku, ponieważ wada zaczęła sie cofać [emoji854]
Do kontroli za rok
Do neurologa muszę zadzwonić w poniedziałek, bo terminy są na przyszły rok. Wiec mam umawiać z ordynator osobiście to może uda sie wczesniej, i od razu pełna diagnostyka.
Także bardzo owocna wizyta!

Co wy sądzicie o tym? Spadek masy ciała i ponoć zupelnie bezpieczne
1519418487-2e22385e9a21f9fe-aaaaaa.jpeg
1519418491-842caa1d1dbfd396-aaaaaa.jpeg

A tu moje pypcie padły
1519418509-497897f1694dc493-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Babygirl- a po co co b komplex? Ja bym brala tylko folate, teraz gadam z jedna dziewczyna z australii i tak jej witamina B namieszała w cyklu ze głowa mała! Az w szoku jestem, ze tak moze niewinna "witamina" namieszac!

Leeleeth-i jak tam jakies wiesci?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ledwo doczytałam,

Leeleeth super wieści oby następne były same pozytywne. Ja z moją starsza te chodzę do kardiologia następna wizytę mamy w połowie marca, krew nam się trochę miesza, szmery mamy i nie dokona prawidłowy zapis EKG od trzeciego roku życia się kontrolujemy.

Ja mam kryzys, kalendarzyk pokazuje że płodne się zaczynają kreska na testach jakaś blada nie ciemnieje a na elektronicznym puste kółko...

Z tego wszystkiego nawet dziś banana nie jadlam...

Zazdroszczę wam już tych podwójnych kresek i bety, boję się że nici z tego mojego planowania.

Hej dziewczyny,
przez to, że straciłam powiadomienia na telefon strasznie ciężko mi zaglądać na forum i nadrabiam dopiero wieczorem na kompie i to też idzie mi pod górę, bo skrobiecie dużo:)
Poza tym też nie mam zbyt wiele do napisania. Więc tylko was czytam.

Gratuluję ciąż dziewczyny- mamy urodzaj już na ten rok:)

Lele, co za wieści u Ciebie, cieszę się, że synek dobrze.

Imama, witamy w Polsce, już się zaklimatyzowaliście? Kwiecień tuż tuż:)

Szczypiorkowa, dokładnie tak. Wszystko w rękach Boga. Ja też myślę, że nie ma innej siły na zaplanowanie płci. Robię to tylko dlatego, żeby mieć później spokojne sumienie, że zrobiłam wszystko a najwyżej nie będzie dane mi być mamą chłopca. I u nas podobnie, mój mąż też oby zdrowe to tylko ja bardzo chce synka, także nie musisz mi tłumaczyć, rozumiem Cię doskonale:)
W poniedziałek badam tsh i zobaczymy czy przystępujemy do działania.

Do mnie pasek od sióstr jeszcze nie dotarł a pisałam już dawno:(

Moja Mała chora. Ale pomimo choroby jest bardzo pogodna. Wiecie, jaka ona jest słodka. No zakochuję się w niej codziennie bardziej, rozumie wszystko i jest taka do schrupania, pogodna......:) PS. to moje pierwsze więc ja jeszcze przeżywam nie to co Wy Matki Polki:) pewnie przy drugim będę mniej przeżywać i się zachwycać, ale no ja się zastanawiam skąd takie Małe Piskle wie co i jak:):) no pomysły ma takie, że mogłabym ją zjeść:)

Uciekam spać, dziś miałam męczący dzień.

Za każde staranka trzymam kciuki.

Dziewczyny melduje ze orzeczytalam ide spac :)
Lele super ze owocna wizyta
Imama teraz z tymi testami porobili ze sie odechciewa wogole wiec sie nie dziwie
Szczypiorkowa Marzycielka Kruszynka ale wam zazdroszcze ze juz jestescie w ciazyi nie musicie planiwac;)
Ja zretukowalam suple do vitexa i kw foliowego plus zurawina

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry