reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@anija.82 nieeee no u nas zostaje Igor. Już męża uświadomiłam, do brzucha gadam Igor, do nazwiska pasuje i koniec! Tak musi zostać... Modlę sie codziennie o łaskę bycia matką zdrowego syna, który będzie na podobieństwo mojego męża a swojego ojca i głęboko wierzę, że moje modlitwy będą wysłuchane
Zauważyłam, że nawet mąż baaaardzo nieśmiało gdzieś tam zaczyna wierzyć a raczej mieć nadzieję on jest u nas głosem rozsądku, dla niego najważniejsze to zdrowie dziecka nie płeć, to chyba mi barsziej niż jemu 'zależy' na chłopcu. Kurde nie wien jak to ubrać w słowa żeby brzmiało sensownie. Wiadomo, że dla mnie zdrowie moje i dziecka, też to priorytet ale to ja mam to halo na siusiaka [emoji23] wiem że rozumiecie o czym mówię pomimo tego że piszę jak nawiedzona [emoji39]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Zauważyłam, że nawet mąż baaaardzo nieśmiało gdzieś tam zaczyna wierzyć a raczej mieć nadzieję on jest u nas głosem rozsądku, dla niego najważniejsze to zdrowie dziecka nie płeć, to chyba mi barsziej niż jemu 'zależy' na chłopcu. Kurde nie wien jak to ubrać w słowa żeby brzmiało sensownie. Wiadomo, że dla mnie zdrowie moje i dziecka, też to priorytet ale to ja mam to halo na siusiaka [emoji23] wiem że rozumiecie o czym mówię pomimo tego że piszę jak nawiedzona [emoji39]
Kruszynka123
szczypiorkowa12345
@Kruszynka123 jak ma dziś?
@Marzycielka86 to samo, jak tam matki polki?
szczypiorkowa12345
Marzycielka86
Kruszynka, Szczypiorkowa ja dziś miałam niesamowitą ochotę na pączki a teraz jak nigdy wypilam kubek mleka co nie zdarzało się to nigdy,bo nie lubię za bardzo mleka.
Kruszynka123
A dziękuję bardzo dobrze [emoji106][emoji4]leżę pod kocykiem objadlam się i odpoczywam w ciszy włączyłam kogiel mogiel uwielbiam ta starą kultową komedie. Nic mnie nie boli nawet wzdec nie mam ale obawiam się że po takiej ilości bobu może to się wkrótce zmienić [emoji23] [emoji23]@Kruszynka123 jak ma dziś?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
Ja dziś rano zero apetytu wmusilam serek wiejski tylko ale o 18 pożalam tyle że ledwo się ruszam [emoji48]Kruszynka, Szczypiorkowa ja dziś miałam niesamowitą ochotę na pączki a teraz jak nigdy wypilam kubek mleka co nie zdarzało się to nigdy,bo nie lubię za bardzo mleka.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
baby_girl
@Miciur-ka @Imama wit B complex to do owu czy po owu też się bierze? powiedzcie proooooszę
Podziel się: