reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@anija.82 nieeee no u nas zostaje Igor. Już męża uświadomiłam, do brzucha gadam Igor, do nazwiska pasuje i koniec! Tak musi zostać... Modlę sie codziennie o łaskę bycia matką zdrowego syna, który będzie na podobieństwo mojego męża a swojego ojca i głęboko wierzę, że moje modlitwy będą wysłuchane :)
Zauważyłam, że nawet mąż baaaardzo nieśmiało gdzieś tam zaczyna wierzyć a raczej mieć nadzieję :) on jest u nas głosem rozsądku, dla niego najważniejsze to zdrowie dziecka nie płeć, to chyba mi barsziej niż jemu 'zależy' na chłopcu. Kurde nie wien jak to ubrać w słowa żeby brzmiało sensownie. Wiadomo, że dla mnie zdrowie moje i dziecka, też to priorytet ale to ja mam to halo na siusiaka [emoji23] wiem że rozumiecie o czym mówię pomimo tego że piszę jak nawiedzona [emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleeth czekamy. Ale ja wiem ile człowieka kosztuje taka wizyta w szpitalu specjalistycznym. Byliśmy ze starszym a młodszego dwumiesięcznego wtedy targalismy wszędzie, bo kamila piersią. To trzeba po tym dużo odpoczac.

@Kruszynka123 jak ma dziś? :)
@Marzycielka86 to samo, jak tam matki polki? :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
A dziękuję bardzo dobrze [emoji106][emoji4]leżę pod kocykiem objadlam się i odpoczywam w ciszy włączyłam kogiel mogiel uwielbiam ta starą kultową komedie. Nic mnie nie boli nawet wzdec nie mam ale obawiam się że po takiej ilości bobu może to się wkrótce zmienić [emoji23] [emoji23]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruszynka, Szczypiorkowa ja dziś miałam niesamowitą ochotę na pączki a teraz jak nigdy wypilam kubek mleka co nie zdarzało się to nigdy,bo nie lubię za bardzo mleka.
Ja dziś rano zero apetytu wmusilam serek wiejski tylko ale o 18 pożalam tyle że ledwo się ruszam [emoji48]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry