reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama nie mam pojęcia czy clo wpływa na przyrost bety ale czytałam trochę teraz o tym i piszą że clo działa na FSH-na jakość jajeczka i nie ma nic wspólnego z beta. Jedynie pregnyl lub inny preparat na pęknięcie pęcherzyka może wpływać na betę, może fałszować wyniki.
No nic wszystko się okaże, ważne by moja kruszynka rosła zdrowa silna i duża :-):-) a co Bóg dał to i tak kochać będę bo to mój cud.
Ja 2 syna urodziłam w terminie, miałam TP 13 lipca i wtedy urodziłam a 1 syna w 38 tyg.
To już nie długo Ci zostało, tylko teraz szybki i lekki poród i możesz myśleć o kolejnym dzidziusiu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Strasznie duże pieniądze! Myślałam ze to tańsze jest. Zreszta u mnie w 12 tc nie było żadnych wątpliwości chłopcy jak złoto. Ale jakby mi w 12 tc zasugerował dziewczynkę to bym nie uwierzyła ;)))

Kruszynka a Ty druga betę też robiłaś 48h po pierwszej? Bo wiem że robiłaś 3 bety tylko już nie pamiętam dokładnie kiedy, skleroza nie boli :-D

Marzycielka No tez tak właśnie czytałam ze na betę nie może wpływać.
No ja już niby chciałabym mieć dzidzie ale z drugiej zaś ten poród mnie przeraża. Mimo ze trzeci to i tak strach jest.
Luisa chyba wrócił do domu ale chyba go wyrzuciła. Bo on tak psychicznie nastawiony na chłopca ze ja obwiniał ze to jej wina ze nie ma syna. Ta cała akcja na grupie angielskiej co określają płeć z nuba. Moim zdaniem połówkowe najpewniejsze a później czy wcześniej to już różnie może być.
Leeeth doczytałam! Kciuki za syna i daj znać jak po badaniach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama rozumiem cie mi tez słabo na myśl o trzecim porodzie. Na dodatek miałam je bardzo długie aczkolwiek przy drugim bez nacięcia i bez pęknięcia i mam jakieś chore myśli o cesarce ;)

Kruszynka-happy baby no najbardziej podpasowala jako aplikacja ciazowa i fajnie bo tez jeat ustawienie dla ojca dziecka.i moze sobie tez sciagnac i czytac :)

Babygirl-spoko rozumiem , wiesz co niestety nie powiem ci dokladnie w % , bo po prostu nawet nie pamietam , tylko chodzilo o to ze bylo tej spermy mniej za tym 2 razem i przewaga byla xx ,

Luisa- z tego co widze wiesz mniejwiecej kiedy owu występuje u Ciebie, zrob jeden raz 2 dbi przed O,

Szczypiorkowa ja z działania jak kroliczki mam syna ;)

Imama- daj znac jak tam wybiki jal przyjda, dobrze ze juz sesja zglowy teraz tylko sie dokulac do kwietnia :), w sumie malo ci zostalo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kruszynka-happy baby no najbardziej podpasowala jako aplikacja ciazowa i fajnie bo tez jeat ustawienie dla ojca dziecka.i moze sobie tez sciagnac i czytac :)

Babygirl-spoko rozumiem , wiesz co niestety nie powiem ci dokladnie w % , bo po prostu nawet nie pamietam , tylko chodzilo o to ze bylo tej spermy mniej za tym 2 razem i przewaga byla xx ,

Luisa- z tego co widze wiesz mniejwiecej kiedy owu występuje u Ciebie, zrob jeden raz 2 dbi przed O,

Szczypiorkowa ja z działania jak kroliczki mam syna ;)

Imama- daj znac jak tam wybiki jal przyjda, dobrze ze juz sesja zglowy teraz tylko sie dokulac do kwietnia :), w sumie malo ci zostalo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha czyli widać nie ma reguły [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry