reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa- o kurr no co ty taki koszt ! Szokk! A "głupi sneak peak " e usa kosztuje 78-140$ w zależności czy robi sie samemu w domu czy przez kogos.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak od 2000 do 2500 zł więc dla mnie tj cena z kosmosu :) pozyje bez potwierdzenia Igora te 3 tyg dłużej [emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Baby girl moimi staraniami się nawet nie kieruj bo ja nie zrobiłam prawie nic w stronę córki, jedynie co to ja i moj mąż gorąca kąpiel przed przytulaniami, mąż brał Ole a ja piłam Inofem,castagnus i w tym cyklu clo a i abstynencji 9 dni i przytulanka po pozytywnym teście owu. Diety jako tako nie trzymałam. A reszta to były suplementy na wzmocnienie płodności, bo mam trochę zeszło ze staraniami a poza tym mąż ma słabe nasienie ( przy którym mamy 2 synów) i nie chciałam jeszcze bardziej go oslabiac bo nigdy nie zaszlabym w ciąże.
Miciurka postaram się żebyś następna to była Ty :-D

Baby girl moimi staraniami się nawet nie kieruj bo ja nie zrobiłam prawie nic w stronę córki, jedynie co to ja i moj mąż gorąca kąpiel przed przytulaniami, mąż brał Ole a ja piłam Inofem,castagnus i w tym cyklu clo a i abstynencji 9 dni i przytulanka po pozytywnym teście owu. Diety jako tako nie trzymałam. A reszta to były suplementy na wzmocnienie płodności, bo mam trochę zeszło ze staraniami a poza tym mąż ma słabe nasienie ( przy którym mamy 2 synów) i nie chciałam jeszcze bardziej go oslabiac bo nigdy nie zaszlabym w ciąże.
Miciurka postaram się żebyś następna to była Ty :-D

No to nie takie nic ;-) ;)
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź :)

@Miciur-ka , przepraszam, że znowu męczę temat :oops: powiedz mi proszę dużo więcej było tych XX przy hurry up/drugim wytrysku? To jakaś reguła na większą skalę? W sensie czy większość mężczyzn z dużej puli facetów ma wtedy większość XX czy tylko kilka dziewczyn to zauważyło? Jeny, mam nadzieję, że zrozumiesz moj bełkot - coś nie mogę dzisiaj swoich myśli wyrazić ehhh

Baby girl mnie tez kusi bo chciałabym zadziałać tak ze rano sex po abstynencji a wieczorem drugi raz . No ale na dziewczynkę nie powinno być dwóch stosunków w płodne. Bez sensu :p

Baby girl mnie tez kusi bo chciałabym zadziałać tak ze rano sex po abstynencji a wieczorem drugi raz . No ale na dziewczynkę nie powinno być dwóch stosunków w płodne. Bez sensu :p
Obalam podwójnie [emoji41] wł na dziewczynkę w dni plodne należy działać jak króliczki, [emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Z sensem właśnie, bo pierwszy raz by był bez penetracji :D i mam zamiar zrobić go po powrocie męża z pracy, a potem drugi raz już starankowy z penetracją jak się położymy spać, czyli jakieś 4-5h później. Z rana to bym się bała, że za długo, bo to by było jakieś 14h odstępu.
Podsumowując, bo ja dzisiaj jakaś niepozbierana słownie jestem hahaha zostaje wszystko zgodnie z BDM - czyli jeden stosunek. Na dziewuszkę :D

reklama
Szczypiorkowa no właśnie .. z chłopcami to my tak średnio co 3/4 dni . Kusi mnie codziennie i skończyć przed owu he

Do góry