reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Baby girl plan w sumie dobry . Tylko czy taki drugi wytrysk ( słabszy ) wytrwa 2/3 dni przed owu. Ah
Ano o tu jest też moja zagwozdka. Ale myślę, że zrobię jak w poprzednim cyklu - czyli na wykresie wygląda, że starania jedne jedyne były 2 dni przed owu, a tak serio, to były 13dc późnym wieczorem, w nocy z 13na14dc był pik i owu równe 24h później teź w nocy. Czyli miałam odstęp jakieś max 30h. Nie zaskoczyło, ale teraz zrobię myślę podobnie.

Baby girl no właśnie trochę się boje bo z drugim synem zeszło nam troszkę na staraniach plus teraz te suplementy nie chciałabym się zagłodzić hahaha

Luisa powiem Ci szczerze, że ja bym się mogła starać kilka miesięcy, nie jest to dla mnie problem. W sumie wolałaby tak niż w pierwszym cyklu od razu i się potem "stresować" czy wystarczająco osłabiłam nasienie i siebie, swoje ph itd i czy czasami znowu od razu strzeliliśmy syna. Ale... No właśnie - samo zakwaszanie, pilnowanie tego ph, odstępu, abstynencji, czy nawet suplementów nie jest w ogóle problematyczne i ciężkie jak ta dieta :( nie przepadam za jedzeniem, całe życie chuda jak patyk, żeby żyć jem, ale to co lubię i to na co mam aktualnie ochotę. A przy tej diecie się mega zmuszam do jedzenia. Szczerze wolałabym nic nie jeść przez tydzień. Ale nie mogę, bo suplementy... Nie wezmę na pusty żołądek, bo mnie wtedy rozwala od środka :( to się wyżaliłam, przepraszam Dziewczyny :oops:

Szczypiorkowa no właśnie .. z chłopcami to my tak średnio co 3/4 dni . Kusi mnie codziennie i skończyć przed owu he
My z obiema dziewczynkami jak króliczki [emoji39] ALE mąż przy każdych przytulankach był w 100% zwarty i gotowy że tak powiem...
Natomiast przy tych starankach mąż zaskoczył dopiero w czwartek i piątek czyli w sama owu. (przy czym przytulanki niby było codziennie ale ze tak powiem na 'miekko' albo wcale...

Ale ja wierze, ze bedzie Igor i wł te jego niemożności miały takie poprostu być żeby działać w samo owu. [emoji41][emoji39][emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

U Was Szczypiorkowa to przeznaczenie było. Jak czytałam zanim się zaczęłam udzielać, to pierwsze co właśnie pomyślałam "ta to trafiła w tego chłopaka, szczęściara" :D i to było jeszcze zanim zatestowałaś.

Szczęściara w sensie, że trafiła w marzenia, żebym sobie czasami nie wykrakała hahaha nie nie nie, ja teraz kraczę na córkę kra kra kra kra kra :D

U Was Szczypiorkowa to przeznaczenie było. Jak czytałam zanim się zaczęłam udzielać, to pierwsze co właśnie pomyślałam "ta to trafiła w tego chłopaka, szczęściara" :D i to było jeszcze zanim zatestowałaś.

Szczęściara w sensie, że trafiła w marzenia, żebym sobie czasami nie wykrakała hahaha nie nie nie, ja teraz kraczę na córkę kra kra kra kra kra :D
A to tak tak, masz 100%racji i przez grzecznosc nie zaprzecze ;)
Bierz wszystkie moje różowe fluidy :D

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Ja sesje miałam już wczoraj. Nie zapeszam. Narazie czekam na zdjęcia jak wyjdą bo wiaodmo to różnie.
Marzycielka a brałaś clo? Zastanawia mnie czy te wysokie bety po clo tez nie są. Ty Kruszynka tez brała w tym cyklu prawda? Niby czytałam ze nie ma to wpływu No ale ciekawe ciekawe. Już się nie mogę doczekać waszych usg [emoji7]
Marzyciela termin mam na 19 kwietnia ale ja rodziłam synów w 38 tc każdego. A teraz ledwo chodzę wiec oby dociągnąć do 36 No ale różnie to oby nie przenosić hehe
Miciurka No właśnie przesadzają z ta szkoła dlatego już mi się odechciało go tam dawać tak naprawdę!
Szczypriorkowa myśle ze jak jest siusiak to nie zniknie. Oczywiscie dobre usg i dobry sprzęt najlepeij. I myśle ze nie ma co się wtedy przejmować. Ciekawią mnie te pomyłki ale No mało zdj na necie jest.
Wcześniej tu na forum opisywałam sytuacje z fb. Dziewczyna z prenatalnych i w 15 tc było ze chłopczyk. Faktycznie coś tam odstawało ale te na niektórych zdj dziewczynka. Kobieta z mężem tak się cieszyła bo mieli trzy córki a tu szok na badaniach krwi ze dziewczynka wyszła i mąż z tych nerwow itd to aż z domu się wyprowadził!!!!
Tu 300€ koszt badan na płeć plus na trisomie. Ten najmniejszy pakiet.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry