reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama dziękuję ale dopóki nie zobaczę bułeczki na usg to nie uwierzę że córka, jakoś tej becie nie dowierzam no zobaczymy teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać :-)
A jak się czujesz? Na kiedy masz TP?
Millo dziękuję, teraz juz tylko spokój musi być ;-)

reklama
Qrczę, gdyby była taka możliwość, żeby zaplanować płeć dziecka :D Nie żeby to było dla mnie najważniejsze, wiadomo, zdrowie zawsze najpierwszym miejscu. Ale robiłabym wszystko, żeby była dziewczynka :D Chociaż jeśli nawet badania mogą się mylić... Mojej siostrze wyszło na usg, że będzie dziewczynka na 1000%. A w dniu porodu niespodzianka - rodzi się chłopak :D Na szczęście pokoik urządzili neutralnie, tak że pasował i do chłopca i dziewczynki. Tylko trochę ubranek musieli sprzedać albo wymienić, ale to akurat nie był żaden problem :)

@Kruszynka123 miałaś nie siać paniki bo córka nie dość że z przydziału babskiego będzie panikarka tak z Twoim stresem to Twojego przyszłego zięcia zajedzie [emoji23] luuuuuzzzz [emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Nie sieje [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth-powodzonka na badaniach daj znac co tam wymyslili..., faktycznie pieknie!

Marzycielka - wez tam o mnie posnij tez i mojej coreczce[emoji23] :D

Belle- tragedia po prostu :(, u nas w rodzinie podobny przypadek -kuzynka zapytala co unas a ja odp."ze nic takiego wszyscy zyja" -nie raz tak pisze bo jak mnie wyprowadzaja z rownowagi to o jeny, no i ze jakos sobie radza to generalnie u mnie znaczy - a ona mi odp. Ze acha to dobrze bo u nas nie wszyscy wlasnie wracam z pogrzebu chrzesniaka, o matko zatkało mnie bo w ogole nie wiedzialam ze takie cos sie stalo - tez tragedia identyczna sytuacja niestety chlopak 18 lat wyprzedzal i tez zle wymierzył, on zginal na miejscu dziewczyna jego przezyła, to jej siostry syn a ona w ciazy drugiej - istna masakra po prostu , przykro tacy młodzi :( - to jest straszne co sie dzieje ale te choroby to przegiecie takivh młodych ludzi sie czepiaja -niesprawiedliwe ...

Babygirl-nie mam pojecia z cytrynianem magnezu najlepiej zapytac ginekologa,

Imama- a co to za szkola jakis harvard czy co? A jak konkretnie wygladaly te testy, dlaczego dla takich małych robia testy tez ?!..
No wiesz dotyka choroba dziecka a tym bardziej znajomych takze Ci sie nie dziwie, czlowiek sie wtedy cieszy ze chociaz zdrowy i dzieci tez,ja naprawde codziennie dziekuje za zdrowie moich dzieci,

Kruszynka-bedzie dobrze odpoczywaj - niedlugo bedziesz ogladac na ekranie fikająca fasolinke :)

Szczypiorkowa-a ty chcesz robic to wczeane badanie z krwi na plec czy czekasz na usg?

Olineczka-tego sie wlasnie boje ze mi zle powiedza na usg [emoji23] cale szczescie cos tam sama potragie dostrzec ale expert ze mnie zaden -mieli fart ze pokoik neutralnie itp. A jak im z imieniem poszlo? Najlepiej to trzeba wybrac 2 wersje imion w razie co [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth-powodzonka na badaniach daj znac co tam wymyslili..., faktycznie pieknie!

Marzycielka - wez tam o mnie posnij tez i mojej coreczce[emoji23] :D

Belle- tragedia po prostu :(, u nas w rodzinie podobny przypadek -kuzynka zapytala co unas a ja odp."ze nic takiego wszyscy zyja" -nie raz tak pisze bo jak mnie wyprowadzaja z rownowagi to o jeny, no i ze jakos sobie radza to generalnie u mnie znaczy - a ona mi odp. Ze acha to dobrze bo u nas nie wszyscy wlasnie wracam z pogrzebu chrzesniaka, o matko zatkało mnie bo w ogole nie wiedzialam ze takie cos sie stalo - tez tragedia identyczna sytuacja niestety chlopak 18 lat wyprzedzal i tez zle wymierzył, on zginal na miejscu dziewczyna jego przezyła, to jej siostry syn a ona w ciazy drugiej - istna masakra po prostu , przykro tacy młodzi :( - to jest straszne co sie dzieje ale te choroby to przegiecie takivh młodych ludzi sie czepiaja -niesprawiedliwe ...

Babygirl-nie mam pojecia z cytrynianem magnezu najlepiej zapytac ginekologa,

Imama- a co to za szkola jakis harvard czy co? A jak konkretnie wygladaly te testy, dlaczego dla takich małych robia testy tez ?!..
No wiesz dotyka choroba dziecka a tym bardziej znajomych takze Ci sie nie dziwie, czlowiek sie wtedy cieszy ze chociaz zdrowy i dzieci tez,ja naprawde codziennie dziekuje za zdrowie moich dzieci,

Kruszynka-bedzie dobrze odpoczywaj - niedlugo bedziesz ogladac na ekranie fikająca fasolinke :)

Szczypiorkowa-a ty chcesz robic to wczeane badanie z krwi na plec czy czekasz na usg?

Olineczka-tego sie wlasnie boje ze mi zle powiedza na usg [emoji23] cale szczescie cos tam sama potragie dostrzec ale expert ze mnie zaden -mieli fart ze pokoik neutralnie itp. A jak im z imieniem poszlo? Najlepiej to trzeba wybrac 2 wersje imion w razie co [emoji23]

Myślałam robić ale koszt 2tys [emoji58] dla mnie dużo za dużo...

Otóż to! [emoji23]
Oczywiście gdybym miała zalecenia na takowe badania to co innego ale dla kaprysu dać 2tys żeby poznać płeć to nie ma szans. Zresztą przeciez to będzie tylko potwierdzenie tego co już wiem... [emoji41]

Marzycielka, a czy gdzieś są opisane Twoje starania? Czy stosowałaś dietę, zakwaszanie, suplementy, odstęp, jaka metoda itd? Chętnie poczytam :D

reklama

Nie mogę się doczekać [emoji16]
A slyszałyscie laski o testach na płeć z allegro? Jestem ciekawa jak to się ma do prawdy [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry