Leeleeth-powodzonka na badaniach daj znac co tam wymyslili..., faktycznie pieknie!
Marzycielka - wez tam o mnie posnij tez i mojej coreczce[emoji23]
Belle- tragedia po prostu
, u nas w rodzinie podobny przypadek -kuzynka zapytala co unas a ja odp."ze nic takiego wszyscy zyja" -nie raz tak pisze bo jak mnie wyprowadzaja z rownowagi to o jeny, no i ze jakos sobie radza to generalnie u mnie znaczy - a ona mi odp. Ze acha to dobrze bo u nas nie wszyscy wlasnie wracam z pogrzebu chrzesniaka, o matko zatkało mnie bo w ogole nie wiedzialam ze takie cos sie stalo - tez tragedia identyczna sytuacja niestety chlopak 18 lat wyprzedzal i tez zle wymierzył, on zginal na miejscu dziewczyna jego przezyła, to jej siostry syn a ona w ciazy drugiej - istna masakra po prostu , przykro tacy młodzi
- to jest straszne co sie dzieje ale te choroby to przegiecie takivh młodych ludzi sie czepiaja -niesprawiedliwe ...
Babygirl-nie mam pojecia z cytrynianem magnezu najlepiej zapytac ginekologa,
Imama- a co to za szkola jakis harvard czy co? A jak konkretnie wygladaly te testy, dlaczego dla takich małych robia testy tez ?!..
No wiesz dotyka choroba dziecka a tym bardziej znajomych takze Ci sie nie dziwie, czlowiek sie wtedy cieszy ze chociaz zdrowy i dzieci tez,ja naprawde codziennie dziekuje za zdrowie moich dzieci,
Kruszynka-bedzie dobrze odpoczywaj - niedlugo bedziesz ogladac na ekranie fikająca fasolinke
Szczypiorkowa-a ty chcesz robic to wczeane badanie z krwi na plec czy czekasz na usg?
Olineczka-tego sie wlasnie boje ze mi zle powiedza na usg [emoji23] cale szczescie cos tam sama potragie dostrzec ale expert ze mnie zaden -mieli fart ze pokoik neutralnie itp. A jak im z imieniem poszlo? Najlepiej to trzeba wybrac 2 wersje imion w razie co [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom