reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moja dieta drugi dzień wygląda tak że kończę na obiedzie o 15 ale co z tego jak zjadłam golabka z sosem pomidorowym :-(
Śniadanie o 8 bo już mi się w głowie kręcilo. Nie umiem bez śniadania. Kolacji mogę nie zjeść. Która się na tym zna? Wystarczy że jest ta przerwa 14-16 godzin?
Nie podjadam ale posiłki mam większe niż zazwyczaj. Teraz muszę popracować nad składnikami.

Też trzymam kciuki. Jak wam się uda to i mnie i reszcie też.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dieta trzeci tydzień. Raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj było super aż ok 19 zaczęło mnie paskudnie mdlic i zrobiło mi się słabo , zjadłam coś słodkiego. Niestety jak mam większe przerwy między posiłkami to właśnie mam mdłości okropne :( nie wiem cukier spada czy co

Anija teraz będzie lawina na 2 kreseczki na teście, i na 3 kreski na usg :-D
Oprócz tych które chcą syna będą fujarki ;-)
Hehe no jasne
Leżę w łóżku juz bo jak szybko zasne to
będzie szybko jutro, zapytam czy moze być na cito zaplace wiecej jeśli trzeba.
I trzymam kciuki za wasze Bety dziewczyny . Dla mnie to oczywista oczywistość ze będą piękne przyrosty
Mam taka nadzieje

reklama
Do góry