reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka a nie wiesz po co masz brać ovarin, w czym ma pomóc?
Ovarin ma kwas foliowy wiec dlatego mam brać, zostalo mi ponad pol opakowania wiec kszal gin to zjesc.
Wlasnie odebralam wyniki progesteronu online bo nie robią tego na miejscu wynik to 53,40 a norma | trymestr to od 2,8-147,3.

[emoji23] tyle tylko, że przy dziewczynach znów miałam duuuze piersi juz w 4tyg (wiem bo wł miałam jakieś obawy a test negatywny wychodził). A teraz jedna pierś ciut większa od drugiej i tyle..

Strasznie mi ciężko teraz, bo wszystko mówi że się mogło udać i faktycznie będzie Igor a za 5' myślę sobie nieee to nie mogło się udac tyle szczęścia i taka pełna rodzina... Zwariueje...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leleeth macierzyństwo ci służy:)

A malutki prześliczny masz tak śliczne dzieci
Dziewczynka będzie prześliczna !!

Marzycielka od rana trzymamy kciuki za ciebie .

Dziewczyny co sądzicie o Majeranku?

Załączniki

• DBC16396-01BD-49D0-8D98-FF2EB8E3A948.png
    DBC16396-01BD-49D0-8D98-FF2EB8E3A948.png
    54,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry