Kruszynka gratuluję beta piękna czyli już nie panikuj a ciesz się ciążą a sprawdzałaś jaki procentowo przyrost ? wysoki. Będzie dziewczynka jak ta lala zobaczyszDziewczyny beta 535
Taki przyrost to nie może byc chyba biochemiczna co?
reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Ovarin ma kwas foliowy wiec dlatego mam brać, zostalo mi ponad pol opakowania wiec kszal gin to zjesc.Kruszynka a nie wiesz po co masz brać ovarin, w czym ma pomóc?
Wlasnie odebralam wyniki progesteronu online bo nie robią tego na miejscu wynik to 53,40 a norma | trymestr to od 2,8-147,3.
Kruszynka123
Twój średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 314.5 mlU/ml (234.6%).sprawdzałaś jaki procentowo przyrost ? wysoki. Będzie dziewczynka jak ta lala zobaczysz
Tak mi wyszlo
[emoji23] tyle tylko, że przy dziewczynach znów miałam duuuze piersi juz w 4tyg (wiem bo wł miałam jakieś obawy a test negatywny wychodził). A teraz jedna pierś ciut większa od drugiej i tyle..
Strasznie mi ciężko teraz, bo wszystko mówi że się mogło udać i faktycznie będzie Igor a za 5' myślę sobie nieee to nie mogło się udac tyle szczęścia i taka pełna rodzina... Zwariueje...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Leleeth macierzyństwo ci służy
A malutki prześliczny masz tak śliczne dzieci
Dziewczynka będzie prześliczna !!
Marzycielka86
Kruszynka lekarz ma rację nie przejmuj sie już tyle, a przyrost piękny będzie córcia mamusi ;-)
Dziewczyny kochane teraz ja proszę o kciuki na jutro :-)
Dziewczyny kochane teraz ja proszę o kciuki na jutro :-)
Kruszynka123
Kciukasy z całej siły zaciskamDziewczyny kochane teraz ja proszę o kciuki na jutro :-)
A robisz jeszcze rano sikanca czy już nie?
szczypiorkowa12345
Ejjjj to ja nie wiedzialam ze beta moze cos powpowiedz nt plci. .. Bym zrobila
Marzycielka86
Sikanca myślałam zrobić we środę 11 dpo. Nie wiem czy jest sens robić codziennie,znowu bym panikowala ze kreska nie ciemnieje albo ze jej znowu nie ma
reklama
@Majorcia dziękuje, chłopcy są naprawdę ładni, utalentowani i same superlatywy mogę pisać bo że żywe sreberka to w moim mniemaniu rownież zaleta [emoji6]
A córcia... ach ! Gdyby sie tylko chciała pojawić [emoji17]
@Marzycielka86 kciuki za jutro! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A córcia... ach ! Gdyby sie tylko chciała pojawić [emoji17]
@Marzycielka86 kciuki za jutro! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: