reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

OK, poczytam ale nie sadze żebym chciała się dostosowywać do tej metody-na dzień dzisiejszy najbardziej przekonuje mnie lukrecja+OLE. Chyba ze rzeczywiście metoda baby dust kest poparta badaniami itd ale boje się żeby nie ciągnęło się planowanie kolejne miesiące. Już wystarczająco długo walczymy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam się dziewczyny.
U mnie brzuszek spokojny, jednak utwierdzam się w przejonaniu ze pleśń w domu w de może być przyczyna moich problemów. Także muszę się stamtąd wynosić jak najszybciej.
Marzycielka co ja widzę [emoji7] test mimo ze nie całkiem pozytywny to moim zdaniem duże szanse. Ja miałam cień cienia w 9 dpo wiec pewnie na twoim miejscu bym zatestowala nawet jutro albo na spokojnie wtorek.
Luisa ja żeby wyrobić kcal to piłam colę zwykła do posiłków bardz żelki na kolacje hehe
Trzeba uważać z szybkim spadkiem wagi bo owu może się zatrzymać. Jednak takie hardcorowe sortowanie obniża plodnosc i właśnie owu może nie wystąpić. Dlatego zalecają jednak żeby to było w tych normach.

Imama, witaj! ważne ze macie już perspektywy powrotu do pl. Jak poszły egzaminy?;) kiedy wracacie do Niemiec?

Imama super ze brzuszek spokojny. Z ta plesnia to nie wesolo faktycznie lepiej jak najszybciej uciekaj.
Ja sie wlasnie orzy diecie boje ze nie bedzie owu albo mi sie poprzesowa calkiem.

A jaka jest pelna nazwa clo?

Szypiorkowa glupoty piszą na tej stronie family bo wychodzi ze moj drugi syn powinien byc dziewczynka

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Imama super ze brzuszek spokojny. Z ta plesnia to nie wesolo faktycznie lepiej jak najszybciej uciekaj.
Ja sie wlasnie orzy diecie boje ze nie bedzie owu albo mi sie poprzesowa calkiem.

A jaka jest pelna nazwa clo?

Szypiorkowa glupoty piszą na tej stronie family bo wychodzi ze moj drugi syn powinien byc dziewczynka

U mnie obie córki się sprawdziły :)
A teraz wychodzi syn... Potwierdzi się za jakieś 7tyg [emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

U mnie obie córki się sprawdziły :)
A teraz wychodzi syn... Potwierdzi się za jakieś 7tyg [emoji39]

U Ciebie wszystkie znaki na ziemi i w niebie mówią o Igorku [emoji7]

Ja tylko jako głos rozsądku powiem, że w ostatniej ciąży, wszystko i wszyscy mówili, że dziewczynka będzie.... do tego stopnia, że uwierzyłam [emoji854]
A tu chłopczyk wyskoczył, [emoji23]
Także z całego serca, [emoji1307] za Igorka ale jak Niunia sie zamiast niego okaże to żeby nie było dramatu [emoji87]

atdc9vvjktz16vlw.png

U mnie clo już czeka, ale najpierw spróbuje normalnie, jeszcze ze dwa cykle, i jak nie zaskoczy to wtedy clo i liczę na bliźniaczki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji166][emoji166]
To by było [emoji7] dwie malutkie dziewuszki na raz [emoji7][emoji7][emoji7]

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

No jakby mialy byc dwie dziewczynki to bym przezyla ale dwoch chlopkow? Matko chyba bym sie wykonczyla

No jakby mialy byc dwie dziewczynki to bym przezyla ale dwoch chlopkow? Matko chyba bym sie wykonczyla

No mój entuzjazm co do dwójki nieco gaśnie przy opcji dwóch chłopców [emoji6][emoji23][emoji23]
Hmmm... bardzo gaśnie.... matko ośmiu chłopów w domu [emoji85][emoji86][emoji87][emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
U Ciebie wszystkie znaki na ziemi i w niebie mówią o Igorku [emoji7]

Ja tylko jako głos rozsądku powiem, że w ostatniej ciąży, wszystko i wszyscy mówili, że dziewczynka będzie.... do tego stopnia, że uwierzyłam [emoji854]
A tu chłopczyk wyskoczył, [emoji23]
Także z całego serca, [emoji1307] za Igorka ale jak Niunia sie zamiast niego okaże to żeby nie było dramatu [emoji87]

atdc9vvjktz16vlw.png

U mnie clo już czeka, ale najpierw spróbuje normalnie, jeszcze ze dwa cykle, i jak nie zaskoczy to wtedy clo i liczę na bliźniaczki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji166][emoji166]
To by było [emoji7] dwie malutkie dziewuszki na raz [emoji7][emoji7][emoji7]

Mi przy drugiej KAŻDY mówił, że będzie chłopak bo tak brzuch rósł i pięknie (ponoć) wyglądałam, nie wiem jak można aż tak pięknie wyglądać przy +15kg [emoji23] tylko wtedy nie robiłam nic na chłopca a wychodzi ze z tego co teraz czytam to wsyztsko było dziewczynkowe...
będzie dziewczynka - będzie ciężko, na pewno kilka dni będzie cholernie ciężko ale minie i tyle, żyje się dalej. Będzie pustka w sercu że nie było ki dane zostać matką syna :( ale mi nie jak i przy drugiej córce która na 100% miała być Adrianem :)
Dramy nie będzie :) chodz nadal wierzę że będzie Igor... :)

Do góry