reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja wczoraj stwierdziłam, że największe szczęście to by było... Dwóch bliźniaków chłopców [emoji23][emoji39] wiem, jestem szalona i nienronalmna [emoji23] ale o ile byliby to chłopcy to z 4rka dzieci sobie poradzę, mam 2 pracę plus mąż, plis nadal się dokszalcam, plus praca, plus własne hobby które realizuje... Ale wiem że dalalabym radę :)

Dlaczego akurat chłopcy i bliznacy bo wiem, że wtedy moja radość bycia mama 2 chłopców i 2 dziewczyn przewyższy absolutnie każde zmęczenie i brak czasu :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Dziewczyny, mecze ten baby dust.
Jak to jest wychodzi mi pierwszy pozytywny i co sex? Czy odczekać jeszcze z 12-15 h? Wszytko mi sie już pitoli we łbie [emoji17]
9-10 dc i emocje rosną [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam dwie apki i dwie pokazują mi inaczej, jedna plamienia nie wliczyła do @ a druga tak stad różnica w dc, i trochę sie gubię.
Castangusa brać do pozytywu czy do 14dc?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja wczoraj stwierdziłam, że największe szczęście to by było... Dwóch bliźniaków chłopców
emoji23.png
emoji39.png
wiem, jestem szalona i
Omg:szok: dobra jesteś podziwiam, ja tam obstaje przy jednym bobo:happy:
Maz kierowca co drugi week w domu więc nie dała bym rady. :o

Ja wczoraj stwierdziłam, że największe szczęście to by było... Dwóch bliźniaków chłopców [emoji23][emoji39] wiem, jestem szalona i nienronalmna [emoji23] ale o ile byliby to chłopcy to z 4rka dzieci sobie poradzę, mam 2 pracę plus mąż, plis nadal się dokszalcam, plus praca, plus własne hobby które realizuje... Ale wiem że dalalabym radę :)

Dlaczego akurat chłopcy i bliznacy bo wiem, że wtedy moja radość bycia mama 2 chłopców i 2 dziewczyn przewyższy absolutnie każde zmęczenie i brak czasu :)

To zaklepane Ty bierzesz bliźniaków, ja biore bliźniaczki [emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

To zaklepane Ty bierzesz bliźniaków, ja biore bliźniaczki [emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Dla mnie zgoda [emoji41]
Bierzemy po dwie pary ślicznych i zdrowych ja chłopców Ty dziopki [emoji39][emoji7]
Tylko u nas w historii nie było żadnych bliźniaków ani od mojej strony ani od strony męża no ale, wiara umiera ostatnia [emoji7]

Omg:szok: dobra jesteś podziwiam, ja tam obstaje przy jednym bobo:happy:
Maz kierowca co drugi week w domu więc nie dała bym rady. :o
U nas szansa na bliźniaki jest chyba mniejsza niż wygrana w Lotto hahaha [emoji23] mój mąż aktualnie ma delegacje i wyjeżdża na nie dość często, nie wiadomo czy na końcu roku nie wyjedzie na 3msc szkolenie do Warszawy ale i tak można to ogarnąć :)

Gościa zostajemy 10 dni także jeszcze mogę troszkę poodpoczywać. Test syn ma w środę. Tutaj mamy taki smog ze sie nie spodziewałam ze jest aż tak złe! Tylko oglądałam w wiadomościach ale ciężko było mi uwierzyć

Kredkaczarna, dokladnie mam to samo! [emoji12]
Leeleth, Ty już powoli dzialas? Ja za 2 tyg -mam nadzieje. Dzisiaj biorę lukrecję i poijam miętę ;)
Imama, o to fajnie wypoczywaj bo pewnie masz taka możliwość żeby nabrac sił do porodu. Brzuszek nie twardnieje? Niestety cała Polska zmaga się ze smogiem, oby wiaterek jakiś przyszedł to od razu można oddychać.

reklama
Do góry