reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piękne która sprawdzi?!

http://www familie pl/chlopiec-czy-dziewczynka

Pomiędzy www familie i pl wstawiamy kropki
Po nic największa sprawdzalnosc online [emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Ostatnia edycja:
Marzycielka tak bralam teraz clo od 3 do 7dc(już poprawiłam) na przyspieszenie owu zeby zdarzyć przed wyjazdem meza,
przeważnie mam 17dc czasem 18dc a teraz z clo była 14/15dc chociaz bardziej obstawiam 14 po objawach i temp. itd to apka obliczyla na 15dc.

Poproszę tez o receptę na dupka i luteinę przy drugiej ciąży miałam problemy z plamieniami i wolałabym się zabezpieczyć lekami
A duphaston i luteina to nie to samo? Czemu brałas dwa naraz..jesli z beta będzie wsio ok to ide we wt do mojego gina też poproszę o coś takiego na wszelki wypadek raz poronilam i wystarczy tych tragedii!

Kruszynka ja miałam krwiaka w drugiej ciąży dzień po teście ciążowym miałam krwawienie i byłam pewna ze to poronienie. Poszłam szybko do gina a nad pęcherzykiem ciążowym był duży krwiak i z niego się lało.. dała mi dupka doustnie i luteinę dopochwowo i krwiak się wchłonął cały także troszkę jestem zestresowana i wole mieć te recepty przy sobie, wtedy miałam szczęście ze koleżanka mi użyczyła

Luisa, tez mam wątpliwości czy z baby dust tak łatwo można zajść w ciaze. Może poczytam cos na ten temat o ile przyślą mi tego PDF-a. Luteina na pewno nie zaszkodzi, jeśli lekarz Ci go przypisze to czemu nie. Tez boje się ciazy mnogiej, jak brałam ten clo 3 miesiące temu to chodziłam na monitoring-wyrósł jeden pęcherzyk dominujący, wiec nie jest to takie oczywiste ze z clo musi być ciąża mnoga.
Kredkaczarna, słyszałam ze lekarze niechętnie przypisują clo. Moja lekarka dała mi go bez problemu. Jeśli w najbliższym cyklu nie zajdę to kolejny będzie już chyba z clo.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja się z ciekawości zapytam o clo bo przy kp mam czasem wrażenie ze często mam cykle bezowulacyjne ale nie wiem
Zobaczymy

Gosica to czekam na krótka recenzje baby dust :)

Do góry