reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No tak jak mniejsza różnica wieku to jest łatwiej. Ja dlatego też teraz chce sie starać, zeby było ok 2 lata różnicy. W sumie to chciałabym 3 dzieci, ale narazie warunki mieszkaniowe nie za bardzo pozwalają ( mieszkanie dwa pokoje)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielko kciuki zaciśnięte!!!!!!!

Mój najmłodszy to cycus taki mój. Śpi ze mną ciagle kp. Ogólnie na sama myśl ze mam iść rodzic do szpitala to mnie słabi :) jak on to zniesie :( ale daleka droga do tego hahaha!!!!

No ja jak pomyśle, ze go zostawie i wrócę z nowym bobo to mi sie plakac chce...

Dziewczyny, mój najmłodszy ma 5mscy wiec to dopiero dylemat czy nie robię Mu krzywdy pozbawiając mamy? Bo i ciąża i potem maleństwo to jednak dla dziecka mniej czasu ☹️
I patrzę na to moje cudo i czasem zastanawiam sie czy nie odpuścić, mam co mam i to wcale nie jest mało! Bo są absolutnie wspaniali [emoji7] każdy jeden

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez mam takie obawy wiadomo. Ale u mnie pozamiatane, wy możecie zrezygnować hehe nie No żartuje wiadomo. Ale myśle z takimi maluchami napenwo ciężej i to będą przezywać. Ja jak zaszłam w ciąże to mały miał 13 miesięcy.

Mam taki plan, że jak nie zajdę do sierpnia to rezygnuje.
Idziemy na szkolenie dla rodzin zastępczych

Leeleeth ogromny szacun wychowywac taką gromadke! 5 miesięcy to faktycznie jeszcze maluszek, ale podobno mniejsze dzieci bardziej ukazują zazdrosc, ale tez bardzo szybko zapominają i myślą, ze tak bylo od zawsze :)

reklama
Jakby nie było, nie wyobrażam sobie mieć tylko jedynaka, a jak nie teraz to później bedzie mi juz ciezko zdecydowac się, dlatego idę za ciosem :)

Do góry