reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ja tez mam przeczucie, ze jestem na to skazana, ale tak bede mogla spokojnie w lustro spojrzec, ze zrobilam wszystko co bylo w mojej mocy!

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oczywiście „skazana” w cudzysłowiu :) bo jestem gotowa tez na kolejnego chłopczyka :)
Coś tam spróbuje ugrać ale co ma być to będzie :)

Imama dokładnie robimy to dla swojego spokoju, dla czystego sumienia ze coś zrobiliśmy ale coraz bardziej jestem skłonna do stwierdzenia ze to loteria i nie mamy niestety na to wpływu. Dlatego ja nie robię prawie nic w stronę córki wręcz wszystko co robimy to bardziej w stronę syna, suplementy dieta itp. Ale wcale nie będę zawiedziona ani smutna gdy się okaże ( o ile się okaże) ze jestem w ciąży i to z synkiem. Pragnę po prostu znowu być w ciąży i czuć ruchy maleństwa.

Marzycielka ja w drugiej ciąży bardzo chciałam mieć córkę, suple diety az odpuściłam. No i chciałam być po prostu w ciąży wiec znowu wiesiołki jakieś zioła ojca sroki i był chłopczyk i byłam przeszczęśliwa

Patrząc na niego teraz to aż mi głupio to mój ukochany chłopiec

@Luisa2018 ile masz synków? Wiecie czego się boje, przy narodzinach drugiego chłopca, ze Leo bedzie czuł sie odstawiony, bo maja malego drugiego chłopca. Z dziewczynka wydaje mi sie inaczej trochę, bo to jednak inna płeć. Jak Wy miałyście?

Jeszcze mi sie wydaje na chwile obecną, ze nie pokocham drugiego synka tak jak pierwszego. Wiem, ze to głupie, bo podobno miłość sie mnoży, ale mi jako jedynaczce ciezko to sobie zobrazować.

Mihasia mi tez było ciężko to sobie wyobrazić ale teraz patrząc na moje dzieci wiem ze najpiękniejsze co może być to duża rodzina. Ja mam dwóch synków i są zakochani w sobie

reklama
Do góry