reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Zonami to dobrze wróży!! Nie powiem pewnie jakaś radość w sercu u mnie by była. Ale to wcześnie. Ważne ze nie ma nic co dynda chociaż No tez mogło się schować i póki nie ma tych jasnych kreseczek to trzeba czekać. U mnie w 16 tc już coś dyndało wcześniej nie byłam tylko na prenatalnych.
Szczypiorkowa trzy razy sobie wmawiałam i dupa. A to ta znajoma chciała mieć trzech chłopców? [emoji33]‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki wiem że jeszcze nie mam co kupować różowych ciuszków ale po tym płaskim nubie i teraz potty shot daje sobie 80 procent 20 jeszcze zostawiam na chłopca. Dziś robił mi na dużo gorszym sprzęcie bo w przychodni. Za 2 tyg wizyta i już chyba wszystko będzie jasne.

Dobrze będzieb :D ostatnio pytalam kolezsnki co nalezy zrobic zeby miec chlopca (ma ich 3), stwierdzila ze nalezy sobie wmowic plec :D

To by sie zgadzało z tym co mi ta stara lekarka mówiła, że trzeba wizualizować ze dziewczynkowe plemniki zapładniają jajo (w waszym przypadku chłopczykowe) i jak sie to dzieli i rośnie dziewczynka/chłopczyk

Co do ćwiczeń to przed ciąża z Witkiem 4lata temu ostro ćwiczyłam, takie dość ostre Kardio, nawet biegałam już będąc w ciąży. I nadal chłopczyk [emoji23]
Już sama nie wiem czy u mnie cos wpłynie na płeć [emoji53]
Wiec u mnie testy nadal nic, blade paski tylko. Szyjka w badaniu w w niedziele nisko, wiec chyba szykowało sie owu, dziś ostry ból w prawym jajniku. Seksy z piątku na sobotę. Rephresh po 3 min [emoji55]chyba za szybko co? Ale mało wyleciało. Temp tez mi skacze raz wyżej raz niżej ale nie przekracza stałej wartości jest wciąż 36,4-36,7 [emoji53]
Także raz w płodne było czekamy na efekt, jeśli owu jest dzisiaj to nawet na baby dust sie chyba łapie [emoji23]
Dziś pH 5, wiec chyba muszę kupić inny płyn do higieny intymnej. Ile tego rephresh na raz stosujecie? Cały ten pojemniczek? [emoji848][emoji85]

@szczypiorkowa12345 trzymam kciuki i śle niebieskie fluidki cały czas [emoji1307]

@kinga-z1 a jak u Ciebie?

@Biedronka0506 co tam?
@Miciur-ka piękny strzał będzie dziewuszka [emoji7]
@Mikallo wszystkiego naj naj naj [emoji173]️

atdc9vvjktz16vlw.png

Dobrze będzieb :D ostatnio pytalam kolezsnki co nalezy zrobic zeby miec chlopca (ma ich 3), stwierdzila ze nalezy sobie wmowic plec :D
Obalam i ja![emoji4]

Lele dzięki że pytasz. Jutro mam Endo. Idę do innego. TSH wysokie. Nie staramy się dopóki nie wyreguluje, Z resztą nie zaszlabym i tak. Życie.... [emoji22][emoji22]
Oby u Ciebie się udała dziewczynka, może trzeba przestać karmić? I cykl ruszy jak należy?

Miciurka, ogromne kciuki za powodzenie bo wiem że jak tylko dwie krechy to panienka będzie jak nic![emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Zonami to dobrze wróży!! Nie powiem pewnie jakaś radość w sercu u mnie by była. Ale to wcześnie. Ważne ze nie ma nic co dynda chociaż No tez mogło się schować i póki nie ma tych jasnych kreseczek to trzeba czekać. U mnie w 16 tc już coś dyndało wcześniej nie byłam tylko na prenatalnych.
Szczypiorkowa trzy razy sobie wmawiałam i dupa. A to ta znajoma chciała mieć trzech chłopców? [emoji33]‍♀️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

tak, ona naprawdę chciała 3 chłopców :D miała 4ry siostry i powiedziaął, że o jedyenm o czym marzy to sami synowie i ma wedle planu ;)
oczywiście to nalezy traktować z przymróżeniem oka dziewczyny ;)

reklama
Do góry