reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dobrze będzieb ostatnio pytalam kolezsnki co nalezy zrobic zeby miec chlopca (ma ich 3), stwierdzila ze nalezy sobie wmowic plecSpoko Kinga ja też się nie znam ale to nic mój gin też się nie zna on jeszcze nie wie
Imama
@Zonami to dobrze wróży!! Nie powiem pewnie jakaś radość w sercu u mnie by była. Ale to wcześnie. Ważne ze nie ma nic co dynda chociaż No tez mogło się schować i póki nie ma tych jasnych kreseczek to trzeba czekać. U mnie w 16 tc już coś dyndało wcześniej nie byłam tylko na prenatalnych.
Szczypiorkowa trzy razy sobie wmawiałam i dupa. A to ta znajoma chciała mieć trzech chłopców? [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Szczypiorkowa trzy razy sobie wmawiałam i dupa. A to ta znajoma chciała mieć trzech chłopców? [emoji33]
Zonami
Dzięki wiem że jeszcze nie mam co kupować różowych ciuszków ale po tym płaskim nubie i teraz potty shot daje sobie 80 procent 20 jeszcze zostawiam na chłopca. Dziś robił mi na dużo gorszym sprzęcie bo w przychodni. Za 2 tyg wizyta i już chyba wszystko będzie jasne.
Dobrze będzieb ostatnio pytalam kolezsnki co nalezy zrobic zeby miec chlopca (ma ich 3), stwierdzila ze nalezy sobie wmowic plec
To by sie zgadzało z tym co mi ta stara lekarka mówiła, że trzeba wizualizować ze dziewczynkowe plemniki zapładniają jajo (w waszym przypadku chłopczykowe) i jak sie to dzieli i rośnie dziewczynka/chłopczyk
Co do ćwiczeń to przed ciąża z Witkiem 4lata temu ostro ćwiczyłam, takie dość ostre Kardio, nawet biegałam już będąc w ciąży. I nadal chłopczyk [emoji23]
Już sama nie wiem czy u mnie cos wpłynie na płeć [emoji53]
Wiec u mnie testy nadal nic, blade paski tylko. Szyjka w badaniu w w niedziele nisko, wiec chyba szykowało sie owu, dziś ostry ból w prawym jajniku. Seksy z piątku na sobotę. Rephresh po 3 min [emoji55]chyba za szybko co? Ale mało wyleciało. Temp tez mi skacze raz wyżej raz niżej ale nie przekracza stałej wartości jest wciąż 36,4-36,7 [emoji53]
Także raz w płodne było czekamy na efekt, jeśli owu jest dzisiaj to nawet na baby dust sie chyba łapie [emoji23]
Dziś pH 5, wiec chyba muszę kupić inny płyn do higieny intymnej. Ile tego rephresh na raz stosujecie? Cały ten pojemniczek? [emoji848][emoji85]
@szczypiorkowa12345 trzymam kciuki i śle niebieskie fluidki cały czas [emoji1307]
@kinga-z1 a jak u Ciebie?
@Biedronka0506 co tam?
@Miciur-ka piękny strzał będzie dziewuszka [emoji7]
@Mikallo wszystkiego naj naj naj [emoji173]️
kinga_z1
Obalam i ja![emoji4]Dobrze będzieb ostatnio pytalam kolezsnki co nalezy zrobic zeby miec chlopca (ma ich 3), stwierdzila ze nalezy sobie wmowic plec
Lele dzięki że pytasz. Jutro mam Endo. Idę do innego. TSH wysokie. Nie staramy się dopóki nie wyreguluje, Z resztą nie zaszlabym i tak. Życie.... [emoji22][emoji22]
Oby u Ciebie się udała dziewczynka, może trzeba przestać karmić? I cykl ruszy jak należy?
Miciurka, ogromne kciuki za powodzenie bo wiem że jak tylko dwie krechy to panienka będzie jak nic![emoji6]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
@Zonami to dobrze wróży!! Nie powiem pewnie jakaś radość w sercu u mnie by była. Ale to wcześnie. Ważne ze nie ma nic co dynda chociaż No tez mogło się schować i póki nie ma tych jasnych kreseczek to trzeba czekać. U mnie w 16 tc już coś dyndało wcześniej nie byłam tylko na prenatalnych.
tak, ona naprawdę chciała 3 chłopców miała 4ry siostry i powiedziaął, że o jedyenm o czym marzy to sami synowie i ma wedle planu
oczywiście to nalezy traktować z przymróżeniem oka dziewczyny
szczypiorkowa12345
Ok. Mam klucie w podbrzuszu sluz mniej mątny i bialy ale testy bez zmian
reklama
Podziel się: