reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szzypiorkowa testy prawidłowe przed jej myślę że jutro max pojutrze będzie ciemna krecha.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa- kup paski ph i kup rephresh (lepszy moim zdaniem bo jakby sam reguluje ph na niskie a replens tego nie robi) I możesz sobie po okresie aplikować co 3 dzień i przy okazji zbadasz jak ci utrzymuje ph , dzięki paskom to spr. I dzień przed staraniami sobie zaaplikuj a później po staraniach dopiero ale nie od razu , z aktywnością fizyczną to najlepiej bardzo dużo ćwiczyć z moich obserwacji ale moze nasza ekspertka Imama się jeszcze wypowie :)

Kitqa- oby! No miałam nosa [emoji87]
Ja obliczałam że będę miała w 16dc owulacje a była w 15 czyli chyba Licorice root przyspieszył o dzień,

Szczypiorkowa- myślę że zaczyna ciemniec już myślę że coś niedługo się zdarzy :)! Kciuki

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie zastanawiam sie jak czesto np takie ćwiczenia fitness 3 razy w tyg jest ok? Chociaz z ta aktywnoscia to tez tak roznie. Mam koleżankę cwiczaca i chlopcaurodzila

Ćwiczenia- na początku sadzono żeby cwiczenia były min 5 razy w tyg po 60 min dziennie/bez przerw. Na dziewczynkę to typowo cardio czy nawet spacer godzinny
Ja ćwiczyłam dużo przy synu drugim (ale i cardio i ciężarki) i wyczytałam jak się nie ma czasu ćwiczyć tej h dziennie to lepiej odpuscic. Teraz jak ostatnio czytałam GD to pisały ze warto ćwiczyć nawet krótko na córkę.
Na chłopca to ćwiczenia typowo na masę mięśniowa a na córkę to właśnie spalanie tkanki tłuszczowej.
Jak macie okazje i chęci myśle ze to może jaknajbardziej pomoc. Jednak dużo fit mamusiek co ćwiczą ma córki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. Tak mnie ostatnio zmogło choróbsko, ze nie miałam siły za pisać.
Miciurka, Wow chyba lepiej nie mogłaś się wstrzelic z odstępem! Sporo wcześniej miałam ovu-2-3 dni, dobrze kojarzę?
Szczypiorkowa, troszkę cierpliwości i zaskoczy. Jeśli niedługo Wam się uda to będzie fajna różnica wieku między dziećmi.dla mnie te testy to czarna magia, jak patrzę na Twoje fotki to jakoś nie widzie różnicy między kreskami. Chyba testowanie nie dla mnie [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

to ja dorzuce jeszcze, ze z poprzednimi synami nie cwiczylam nic, a teraz po ciazy ostatniej cwiczylam z Chodakowska i kardio i na tkanke przestalam 3 mce przed zajsciem w ciaze i niby siedzi w brzuszku dziewuszka, wiec moze cos w tym jest, okaze sie za dobry tydzien :)
Szczypiorkowa wiem jak to jest, tez testowalam owulacyjnymi przez pol roku ;) wiec wprawy nabralam, ale to czekanie to fakt wkurzajace najgorsze jak wogole nie pokazywalo czlowiek myslal, ze przegapil, a nastepnego dnia dwie wyrazne, klejnego pozytyw, powodzenia.
kciuki trzymam za wszystkie podczytuje was, ale nie udzielam sie nie chce zasmiecac watku i rzecz jasna kibicuje mocno, ale w ukryciu :)

Ostatnia edycja:
Gosica - ojeju to jednak cie zmoglo , za szybko pochwaliłas ;) - dlatwgo ja niczego nie chwale zwlaszcza meza [emoji23] - Tak dobrze liczysz :)!
Jednak warto słuchać siebie hehe

Ana-ty dalej nie wierzysz [emoji23] no nie mogę haha

Kredkaczarna-wlasnie miałam pisać że z tego co ja wyczytalam to albo tak ćwiczyć już porządnie albo wcale , ja generalnie nad tym nawet się nie skupiam bo widzę że dziewczyny radzą sobie bez tego i dają radę ż zaplanowaniem

Teraz wpadłam na temat EGS - ekstremalne gender sway , właśnie gadam z laska z USA na priv może coś tam mi podpowie zobaczymy co z tego cyklu wyjdzie :)

A na ciekawostkę wam.jeszcze powiem bo ja np. Osobiście nie wiedziałam bo nawet na ten temat tak nie myślałam - Pani ginekolog powiedziała że mam męża wziąć w obroty a ja że czemu przecież już będzie za późno żeby się starać o dziecko (bo mówiła że w niedzielę i pn jeszcze ) a chodzi o ukrwienie Wsyztskiego podczas seksu i to ułatwi implantacje jak coś będzie, nigdy nie myślałam o tym w ten sposób w sumie :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka super tajming [emoji106] czuje że będzie z tego córeczka [emoji176][emoji41]
Mikallo dziękuję :* wszystkiego dobrego kochana! :* miałaś urodzinki przede mną?! Cóż za zbieg okoliczności hihi sto lat [emoji512][emoji513][emoji485][emoji483][emoji484][emoji481][emoji524]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję tak, 26.01 stukneła mi 30

reklama
Do góry