reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To Marzycielka nie bierz tego. Moim zdaniem to b6 wydłuża fazę lutealna stad brak okresu. I musisz odstawić bo nie przyjdzie. Nie bierz tego bo tak naprawdę może więcej szkodzić niż pomoc [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Screenshot_2017-12-21-13-34-46.png
Imama czy wygląda to obiecująco o tempke pytam ;)

Załączniki

• Screenshot_2017-12-21-13-34-46.png
    Screenshot_2017-12-21-13-34-46.png
    16,8 KB · Wyświetleń: 457
Marzycielka odstaw lepiej. Bo sama nie wiem dokładnie jak działa bo więcej o mięcie czytałam. A wznowisz picie jak już @ przyjdzie.
Biedronka No całkiem całkiem obiecująco [emoji7] także kciuki wielkie!! Może akurat w wigilie zatestujesz i będzie pozytyw, taki prezent bożonarodzeniowy [emoji319]

Biedronka, mi tez wykres się podoba ;) trzymam kciuki! Już niedługo testing? [emoji12]
Marzycielka, sama jakiś czas temu zastanawiałam się nad ta herbatka i trochę poczytałam na GD. Atomic nie bardzo zaleca ta herbatkę, ze niby bardziej chłopczykowa.
Jona, mnie tez babydust korciła, ale z uwagi ze nie mogę zajść w ciaze to podarowałam sobie kombinacje z timingiem i działamy co 4 dni. W okienko płodności się pewnie wstrzelimy ;)

Dziewczyny, właśnie zrobiłam sobie test i dostałam skrzydeł [emoji7] wyszło mi ze nowy rok przyniesie: Dziecko, sukces i frytki [emoji12]
IMG_4547.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_4547.jpg
    IMG_4547.jpg
    241,7 KB · Wyświetleń: 433
@Gosica lukrecję miałam suszona i robiłam napar. Teraz dopiero doszła w tabletkach.
Ja tez sie złamałam i frytek zjadłam [emoji85]
Ale na pocieszenie pół na pół ziemniaczanych i merchewkowych [emoji23]
Dzięki za sugestie.
@Imama dzięki za te info o mleku, tego nigdzie nie doczytałam.
Proteiny nieźle mam, ale z tłuszczami właśnie problem. Zupełnie odstawiłam wszelkie smarowidła. I mięso białe co drugi dzień. Może wkrótce całkiem odstawię. Co zamian mięsa można, soczewica i soja chyba nie bardzo? Bo estrogeny podnoszą [emoji848]

Biedronka kciuki za pozytyw!:)
@Monia0281 :) najwazniesze ze u ciebie wszystko gra :) nic tylko dzieci robic :) zycze wam abyscie wkoncu mieli te okazje i trafili w ten dzien jak najpredzej :*
A ja troszke zakupow zrobilam dla maluszka pierwsze spioszki, kaftaniki, pajacyki, wszystko w neutralnych kolorkach nie moglam sie powstrzmac dluzej jejciu jakie to malunie wszystko...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry