reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama ciesze sie ze u Ciebie i juniora wszystko ok!a z imieniem dojdziecie do porozumienia na pewno!:-)

Co do dziwnych sytuacji ja mialam w zyciu mnotsow troche jestem czarownica...
Przewaznie te nieprzyjemne rzeczy czuje.

Ale mialam tez taka sytuacja podczas staran w trakcie ostatniej @ po ktorej zaciazylam.Snila mi sie mala dziewcztnka z taka slodka kitka na glowie i kolezanki mojej mamy byly w tym snie i pytaja sie jej " co to za dzirwczynka" a moja mama to Jagodka moja 5 wnuczka.A one " a po kim ma takie wloski" a mama" no po Radku" i juz wtedy wiedzialam ze zaciaze i od samego poczatku nawet przez sekunde nie zwatpilam ze to bedzie dziewczynka choc stres do 2 prenatalnych mialam ale ciagle serce i przeczucia mi mowil ze to ona.

W piatek moja malutka konczy 6mies!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama gratulacje, zazdroszczę synka[emoji6] pamiętam jak kilka lat temu jeszcze nie miałam dzieci i byłam fanką serialu "rodzinka.pl" to marzyła mi się taka rodzina- Ja, mąż i trzech synów[emoji4]

Zachodze w głowę jak to możliwe że praktycznie każda z Was ma jednego, dwóch, trzech...synów. Jak to Wam się udało? Może to ten młody wiek? Myślę że ja z moimi 32 to chyba marne szanse na syna..

Ja jak już pisałam zużywam zakupione suplementy i odpuszczam. Skoro Tobie po takich przygotowaniach nie wyszła córka to ja też tego nie przeskocze. Będzie co ma być.

Pozdrawiam Was wszystkie.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy młody wiek ma tu coś do znaczenia drugiego syna urodziłam mając 34 a trzeciego mając 40

Jona22 jeżeli pik był w 12 dniu cyklu a na to wygląda to owulacja powinna być 13 lub nawet mogła zahaczyć już o 14 bo to zależy ile godz od piku występuje u Ciebie owulacja
Owulacja od piku występuje od 24 do 36 godzin Ja bym stawiała na 13 dzień cyklu wieczór

Ostatnia edycja:
Jona zgadzam sie z Majorcia :-)

Imama powiedz proszę czy herbata z liści malin może rozregulowac cykl?
Bo dziś mam już 34 dc a @ nadal nie ma.
Piersi bolą od paru dni tak ze nawet dotknąć nie można a wcześniej nie odczuwalam ich w ogóle.

Marzycielka a co dokaldnie jeszcze bierzesz i pijesz? Nie wydaje mi się żeby rozregulowała ale wiesz dla spokoju bym odstawiła.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama pije to co piłam tzn Inofem castagnus kwas foliowy i wit b6 i B 12. I teraz ta herbatkę.
Chyba że owu aż tak się przesunela przez ta chorobę.
Faktem jest też to ze nie wiem dokładnie kiedy była owu bo nie robiłam testów nie sprawdzałam śluzu ale szyjka była wysoko miękka w 15 dc.

Ostatnia edycja:
Bardziej bym tu stawiała na wit b6. Długo ja już bierzesz? I herbaty tez nie pij. Wznow jak dostaniesz @. Bo dziwne ze tak długi cykl ale No choroba mogła namieszać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry