reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie w otoczeniu młode łyse chłopy maja same dziewczynki :)
Może to zbyt duża ilość testo jest paradoksalnie dziewczynkowa
Fajnie byłoby wszystkie czynniki spisać, posegregowac obliczyć procent w danej kategorii i wtedy wyszoby co wpływa i w jakim pocenie na płeć
Taka jestem ciekawa kto tak naprawdę urodzi się u mnie[emoji7]
Stwierdziliśmy z mężem że jak moja gin się pomyliła to nie jest żadnym specjalistą ginekologiem tylko zwykłą wróżka haha :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa a kogo pod serduszkiem nosisz ? Przepraszam ale nie jestem w stanie spamiętać wszystkiego masz już jakieś dzieci ?
Leeleeth i Miciurka ja planowałam córkę Indie udało. Skupiałam się głównie na suplementacji i pH plus dieta. Starania bez O. Wiem co czujecie ja przy córce miałam mega parcie. Ale teraz znów obudziło się to samo i jestem normalnie w szoku. Instynkt się odzywa i znów dziewczynkowy. Rozumiem w pełni wasze uczucia. Życzę tez Wam z całego serca córeczek.

W ogóle chciałabym żeby płeć była mi obojętna. Aż mam żal do siebie ze nie jest mi to obojętne. I uwierzcie mam bardzo silne pragnienie.... pomimo ze mam już córeczkę. I aż sama się sobie dziwie bo jak Wy piszecie żeby była chcociaz jedna córcia a ja ubolewam bo chce druga aż mi głupio.

Dziewczyny jak bardzo was rozumiem z tym bólem dziewczynkowym :hmm: mam dokładnie tak samo.
powiem więcej moja babcia długo żyła nawet gdy już myliła rzeczywistośc to nadal o smutku za córka wspominała do samego końca, miała 5 synów. :surprised:

Jona czyli babcia nie miała córki? Miała 5 synów ? I to pragnienie tak długo trwało ? Myślałam ze kiedyś przechodzi. Ja w ogóle nie planowałam 3 dzieci. I sama się sobie dziwie ze mi się zachciało. W ogóle myślałam ze mi przejdzie a nie ma dnia żebym o ciąży nie myślała to mnie zaczyna zadręczać.

Dziewczyny ja piłam Coca cole bezkofeinowa light była polecana dawno temu na forum jako bardzo dziewczynkowa kiedyś była do kupienia w delikatesach Piotr i Paweł napewno jest w Niemczech

Naomi dużo jest dziewczyn na GD co maja już córki i chcą siostry/sióstr dla niej. Dla mnie marzenie to chociaż jedyna bo jej nie mam. A Ty porostu masz i myśle ze tam każdy ma jakie preferencje co do płci dziecka- czasem mniejsze czasem większe. Pomyl o mnie ze ja nigdy nie będę miała córki- to dobija i naprawdę ciężkie jest nie ma co
Miciurka dziwne z tymi testami.
Ja już od lat omijam działy dziewczynkowe
Kitqa Ja tez bardzo jestem ciekawa! Bo już wszystkiego się mogę spodziewać skoro o pomyłkach się słyszy.
Biedronka bo zapomniałam odpisać. Ja mam gina na 19 grudnia
Jona Myśle ze tez to będę przezywać wewnętrznie do końca.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie mała biedna,nawet wspominali, że przez jakiś czas ubierała najmłodszego w sukienki :oo2: ale dziadek jej przemówił jakoś ,bardzo to smutne.
natomiast kazdy jej syn miał i córkę i syna ,ale już następcy czyli wnuczki i wnukowie jak do tej pory doczekali się tylko chłopców. :huh:

Naomi_24 na ostatnich usg mówiono mi że chłopczyk [emoji7]
A mam już córeczke [emoji178]

Wątpię że jakiekolwiek marzenia tak same mijają i pragnienia.
Także jak nie zaspokoi się ich w odpowiednim czasie to same nie znikną

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama u ciebie to już pewne ze bedzie chlopak? U mnie ta cukrzyca strasznie mi daje nawet nie wiecie jak mnie ciagnie do slodkiego a tu nie mozna :-(.termin z okresu mam na 19 luty ale będę miec porod wywolywany bo jak to pani dok powiedziala przy cukrzycy rodzi sie szybciej a przy insulinie jeszcze szybciej wiec pewnie rozwiazanie bedzie końcem stycznia.juz sie boję wywolywania na sama mysl :-(

Do góry