reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie w otoczeniu młode łyse chłopy maja same dziewczynki :)
Może to zbyt duża ilość testo jest paradoksalnie dziewczynkowa
Fajnie byłoby wszystkie czynniki spisać, posegregowac obliczyć procent w danej kategorii i wtedy wyszoby co wpływa i w jakim pocenie na płeć
Taka jestem ciekawa kto tak naprawdę urodzi się u mnie[emoji7]
Stwierdziliśmy z mężem że jak moja gin się pomyliła to nie jest żadnym specjalistą ginekologiem tylko zwykłą wróżka haha :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa a kogo pod serduszkiem nosisz ? Przepraszam ale nie jestem w stanie spamiętać wszystkiego masz już jakieś dzieci ?
Leeleeth i Miciurka ja planowałam córkę Indie udało. Skupiałam się głównie na suplementacji i pH plus dieta. Starania bez O. Wiem co czujecie ja przy córce miałam mega parcie. Ale teraz znów obudziło się to samo i jestem normalnie w szoku. Instynkt się odzywa i znów dziewczynkowy. Rozumiem w pełni wasze uczucia. Życzę tez Wam z całego serca córeczek.

W ogóle chciałabym żeby płeć była mi obojętna. Aż mam żal do siebie ze nie jest mi to obojętne. I uwierzcie mam bardzo silne pragnienie.... pomimo ze mam już córeczkę. I aż sama się sobie dziwie bo jak Wy piszecie żeby była chcociaz jedna córcia a ja ubolewam bo chce druga aż mi głupio.

Dziewczyny jak bardzo was rozumiem z tym bólem dziewczynkowym :hmm: mam dokładnie tak samo.
powiem więcej moja babcia długo żyła nawet gdy już myliła rzeczywistośc to nadal o smutku za córka wspominała do samego końca, miała 5 synów. :surprised:

Jona czyli babcia nie miała córki? Miała 5 synów ? I to pragnienie tak długo trwało ? Myślałam ze kiedyś przechodzi. Ja w ogóle nie planowałam 3 dzieci. I sama się sobie dziwie ze mi się zachciało. W ogóle myślałam ze mi przejdzie a nie ma dnia żebym o ciąży nie myślała to mnie zaczyna zadręczać.

Dziewczyny ja piłam Coca cole bezkofeinowa light była polecana dawno temu na forum jako bardzo dziewczynkowa kiedyś była do kupienia w delikatesach Piotr i Paweł napewno jest w Niemczech

Naomi dużo jest dziewczyn na GD co maja już córki i chcą siostry/sióstr dla niej. Dla mnie marzenie to chociaż jedyna bo jej nie mam. A Ty porostu masz i myśle ze tam każdy ma jakie preferencje co do płci dziecka- czasem mniejsze czasem większe. Pomyl o mnie ze ja nigdy nie będę miała córki- to dobija i naprawdę ciężkie jest nie ma co
Miciurka dziwne z tymi testami.
Ja już od lat omijam działy dziewczynkowe
Kitqa Ja tez bardzo jestem ciekawa! Bo już wszystkiego się mogę spodziewać skoro o pomyłkach się słyszy.
Biedronka bo zapomniałam odpisać. Ja mam gina na 19 grudnia
Jona Myśle ze tez to będę przezywać wewnętrznie do końca.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie mała biedna,nawet wspominali, że przez jakiś czas ubierała najmłodszego w sukienki :oo2: ale dziadek jej przemówił jakoś ,bardzo to smutne.
natomiast kazdy jej syn miał i córkę i syna ,ale już następcy czyli wnuczki i wnukowie jak do tej pory doczekali się tylko chłopców. :huh:

Naomi_24 na ostatnich usg mówiono mi że chłopczyk [emoji7]
A mam już córeczke [emoji178]

Wątpię że jakiekolwiek marzenia tak same mijają i pragnienia.
Także jak nie zaspokoi się ich w odpowiednim czasie to same nie znikną

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama u ciebie to już pewne ze bedzie chlopak? U mnie ta cukrzyca strasznie mi daje nawet nie wiecie jak mnie ciagnie do slodkiego a tu nie mozna :-(.termin z okresu mam na 19 luty ale będę miec porod wywolywany bo jak to pani dok powiedziala przy cukrzycy rodzi sie szybciej a przy insulinie jeszcze szybciej wiec pewnie rozwiazanie bedzie końcem stycznia.juz sie boję wywolywania na sama mysl :-(

Do góry