reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej Dzieczyny!!! Cały zaś Was podczytuje i obserwuje wasze starania i notuje co ważniejsze :) ja raczej jestem za tym żeby się starać o kolejnego dzidziusia ale raczej w przyszłym roku. Chciałabym celować w dziewczynkę. Mam syna i córkę ale jakoś tak mi się marzy :) trochę mam mieszane uczucia i walczę z tym ze pomimo ze mam patke to jednak jakie upodobania mam i czasem myśle ze jest to złe. Mam takie pytania do Was wszystkich. Co otoczenie na to ze zaszłyscie w trzecia ciąże?? Czy były jakieś docinki niemile komentarze ? Wiecie dwoje to trzeba mieć a co więcej to już nienormalne.... boje się tego.
Druga sprawa już czytałam Imama jak pisałaś o herbatach. Ze raczej wszystkie oprócz mięty są chlopczykowe. A pu-erh czerwona? I możecie przypomnieć jak to jest z kawa? Za moich czasów była zabroniona a teraz wskazana przy staraniach o dziewczynkę. Ja pamietam jeszcze piłam taka colę bezkofeinowa ze złotym opakowaniem. Szklaneczkę dziennie co o tym myślicie ?
Nie pamietam waszych nickow ale wszystkim życzę jak najlepiej przy staraniach.
Miciurka skontroluj swoją sytuacje lepiej dmuchać na zimne!!!
Ps kwas foliowy chyba tez na dziewczynkę ?

@Naomi_24
U nas wszyscy za głowę sie łapią ale planuje szóste dziecko także ten... [emoji41]
I tak padają niemile komentarze o patologii itp ale mam to w d...
czy chodzi Ci o taka colę czy cos innego?
Zobacz ofertę: Coca-Cola Light 1,5l Bezkofeinowa prosto z Niemiechttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7030564718

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Naomi ogólnie moi znajomi zdziwieni ze trzecie chcemy i to szybko ze jak mały miał roczek to zaczęliśmy mówić ze chcemy jeszcze jedno. Ale jak tam rozmawiałam z rodzina i innymi to dużo by chciało trójkę i dla dużo osób to taki max ale finanse czy inne „przeszkody”. U mnie bardziej dyskusja ze masakra ze ci jak będzie trzeci chłopczyk. Tu bardziej głupie teksty itd jak już mówię ze trzeci synek
Co do kawy się zmieniło i zalecają. Jeśli chodzi o herbaty to nie znam się na wszystkich hehe ja piłam mega ilości czerwonej właśnie przy starankach o drugiego i jest syn wiec Piłam teraz tylko miętę i ewentualnie jakieś ziołowe bądź owocowe ale bez czarnej czerwonej i zielonej w składzie.
Colę zero piłam a light do posiłków.
TymonsMom No to kciuki i za Ciebie! Jeszcze któraś jest po owulacji i czeka na testowanie?
Leeleeth wiesz sama jak nie miałam dzieci to jak ktoś miał +3 dzieci to brałam pewna ze nie możliwe ze to nie wpadka [emoji23]. Ale teraz naprawdę marzyła mi się duża rodzina, te wspólne urodziny, święta, imprezy czy jakieś wypady. I zazdroszczę akurat Ci tylu dzieciaczków!!! [emoji7]

Leeleeth tak właśnie o taka colę mi chodzi. Dalej na topie na dziewczynkę ?? Ja pamietam ze piłam taka przy staraniach o dziewczynkę lampe solna stosowałam

Tak, cola dalejnq użyciu [emoji6]
Tylko chyba dziewczyny pisały o dietetycznej light chyba. Ja to sie mega gubię i na razie czytam i próbuje sie połapać o co chodzi [emoji6]
Tobie jak rozumiem udało sie utrafić w dziewuszkę?

atdc9vvjktz16vlw.png

@Imama ja nie planowałam nigdy tak dużej rodziny [emoji23]
Ale tak minie spodobało, że chciałabym mieć jeszcze kilkoro ale wiadomo... finanse, warunki mieszkaniowe No i wiek już nie ten [emoji6]
I tez słucham komentarzy, ze dramat ze pięciu chłopców żadnej dziewczynki itp

Dziewczyny ja nie wiem - o co chodzi zrobiłam test , już na hcg kreski nie widzę wcale a owulacyjny pozytywny , poczekam na męża aż przyjedzie z pracy i zadzwonię do lekarza ,

Chyba nie ma.co patrzeć na otoczenie tylko na siebie i tyle, ja chcialam zawsze 3 a teraz myślę że 4 by było fajnie [emoji23], tylko mam marzenia 2 chłopców (już mam) i 2 dziewczynki [emoji23] ale wiadomo że życie się potoczy jak tam będzie chciało a nie że ja mam swoje jakieś pragnienie w głowie

Byłam wczoraj w Tesco i po prostu musiałam wyjść tak mi mega smutno było pośród tych dziewczynkowych dziecięcych rzeczy ,zaczynam po prostu myśleć że jestem jakaś nienormalna... to pragnienie zaczyna mnie przerastac trochę .. :/

Pozatym też myślę że wiecznie na diecie nie będę itp. Chyba spróbujemy w styczniu jak nie to na trochę stopujemy bo w zimę zbytnio nie chce rodzić ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry