reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej Dzieczyny!!! Cały zaś Was podczytuje i obserwuje wasze starania i notuje co ważniejsze :) ja raczej jestem za tym żeby się starać o kolejnego dzidziusia ale raczej w przyszłym roku. Chciałabym celować w dziewczynkę. Mam syna i córkę ale jakoś tak mi się marzy :) trochę mam mieszane uczucia i walczę z tym ze pomimo ze mam patke to jednak jakie upodobania mam i czasem myśle ze jest to złe. Mam takie pytania do Was wszystkich. Co otoczenie na to ze zaszłyscie w trzecia ciąże?? Czy były jakieś docinki niemile komentarze ? Wiecie dwoje to trzeba mieć a co więcej to już nienormalne.... boje się tego.
Druga sprawa już czytałam Imama jak pisałaś o herbatach. Ze raczej wszystkie oprócz mięty są chlopczykowe. A pu-erh czerwona? I możecie przypomnieć jak to jest z kawa? Za moich czasów była zabroniona a teraz wskazana przy staraniach o dziewczynkę. Ja pamietam jeszcze piłam taka colę bezkofeinowa ze złotym opakowaniem. Szklaneczkę dziennie co o tym myślicie ?
Nie pamietam waszych nickow ale wszystkim życzę jak najlepiej przy staraniach.
Miciurka skontroluj swoją sytuacje lepiej dmuchać na zimne!!!
Ps kwas foliowy chyba tez na dziewczynkę ?

@Naomi_24
U nas wszyscy za głowę sie łapią ale planuje szóste dziecko także ten... [emoji41]
I tak padają niemile komentarze o patologii itp ale mam to w d...
czy chodzi Ci o taka colę czy cos innego?
Zobacz ofertę: Coca-Cola Light 1,5l Bezkofeinowa prosto z Niemiechttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7030564718

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Naomi ogólnie moi znajomi zdziwieni ze trzecie chcemy i to szybko ze jak mały miał roczek to zaczęliśmy mówić ze chcemy jeszcze jedno. Ale jak tam rozmawiałam z rodzina i innymi to dużo by chciało trójkę i dla dużo osób to taki max ale finanse czy inne „przeszkody”. U mnie bardziej dyskusja ze masakra ze ci jak będzie trzeci chłopczyk. Tu bardziej głupie teksty itd jak już mówię ze trzeci synek
Co do kawy się zmieniło i zalecają. Jeśli chodzi o herbaty to nie znam się na wszystkich hehe ja piłam mega ilości czerwonej właśnie przy starankach o drugiego i jest syn wiec Piłam teraz tylko miętę i ewentualnie jakieś ziołowe bądź owocowe ale bez czarnej czerwonej i zielonej w składzie.
Colę zero piłam a light do posiłków.
TymonsMom No to kciuki i za Ciebie! Jeszcze któraś jest po owulacji i czeka na testowanie?
Leeleeth wiesz sama jak nie miałam dzieci to jak ktoś miał +3 dzieci to brałam pewna ze nie możliwe ze to nie wpadka [emoji23]. Ale teraz naprawdę marzyła mi się duża rodzina, te wspólne urodziny, święta, imprezy czy jakieś wypady. I zazdroszczę akurat Ci tylu dzieciaczków!!! [emoji7]

Leeleeth tak właśnie o taka colę mi chodzi. Dalej na topie na dziewczynkę ?? Ja pamietam ze piłam taka przy staraniach o dziewczynkę lampe solna stosowałam

Tak, cola dalejnq użyciu [emoji6]
Tylko chyba dziewczyny pisały o dietetycznej light chyba. Ja to sie mega gubię i na razie czytam i próbuje sie połapać o co chodzi [emoji6]
Tobie jak rozumiem udało sie utrafić w dziewuszkę?

atdc9vvjktz16vlw.png

@Imama ja nie planowałam nigdy tak dużej rodziny [emoji23]
Ale tak minie spodobało, że chciałabym mieć jeszcze kilkoro ale wiadomo... finanse, warunki mieszkaniowe No i wiek już nie ten [emoji6]
I tez słucham komentarzy, ze dramat ze pięciu chłopców żadnej dziewczynki itp

Dziewczyny ja nie wiem - o co chodzi zrobiłam test , już na hcg kreski nie widzę wcale a owulacyjny pozytywny , poczekam na męża aż przyjedzie z pracy i zadzwonię do lekarza ,

Chyba nie ma.co patrzeć na otoczenie tylko na siebie i tyle, ja chcialam zawsze 3 a teraz myślę że 4 by było fajnie [emoji23], tylko mam marzenia 2 chłopców (już mam) i 2 dziewczynki [emoji23] ale wiadomo że życie się potoczy jak tam będzie chciało a nie że ja mam swoje jakieś pragnienie w głowie

Byłam wczoraj w Tesco i po prostu musiałam wyjść tak mi mega smutno było pośród tych dziewczynkowych dziecięcych rzeczy ,zaczynam po prostu myśleć że jestem jakaś nienormalna... to pragnienie zaczyna mnie przerastac trochę .. :/

Pozatym też myślę że wiecznie na diecie nie będę itp. Chyba spróbujemy w styczniu jak nie to na trochę stopujemy bo w zimę zbytnio nie chce rodzić ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry