reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo i Antonia gratulacje, niech się zdrowo dzieciaczki chowają :)

Gosica trzymam kciuki :)

Zonami umówiłaś się na wizytę u lekarza? Bety też nie licz bo nie zawsze się sprawdza zresztą ja nawet tych przyrostow nie ogarniam hehe :)

BbAnna jak u Ciebie sytuacja??

No ja zaczynam nowy cykl i liczę że będe mieć termin na 30 sierpnia jak się uda:D oby

reklama
Millo gratuluję, chciałabym i ja kiedyś doznać tego szczęścia.
Antonia śliczny pulpecik, dla takich chwil warto żyć i wtedy nie ma znaczenia już płeć bo gdy taki maluch popatrzy takimi slicznymi oczkami to kradnie serca.
Kinga a możesz mi dac namiary na tą wrozke?
Mnie też kiedyś wróżka przepowiedziala ze będę miała córkę ale ja dzwoniłam do niej i też dużo wiedziała o moim mężu i synku bo powiedziała że za nie długo syn będzie potrzebował pomocy i zwykły lekarz nie pomoże synkowi ze musi być specjalista i faktycznie tak było. Mąż miał problemy z sercem i mówiła że musi uważać na siebie i oszczędzać. Ciekawe czy to o córce tez się sprawdzi ;-)

Ostatnia edycja:
Kinga a pamiętasz swój 48h przyrost z córką?
Biedronka zaraz zadzwonię i się na za 2 tyg umowie

Ostatnia edycja:
Kinga z chińskiego dziewczynka, i z tego polskiego i z tego co się wiek konwertuje. Synek mi się też z niego sprawdził ale w niego nie wierzę.

Zonami, lekarz mówił ze na tym etapie może być więcej pęcherzyków bez względu na clo. Kinga, dokładnie tak jak piszesz czesc może się wchłonąć i lekarz twierdzi ze u mnie raczej tak będzie. Ważne jest za 2-3 dni jak sytuacja się przedstawia czy przynajmniej ten największy urośnie.
Przyrost 176 może dziewczynkowy nie jest, ale może nie ma co się te metoda sugerować;). Chociaż znam siebie i tez bym analizowała przyrosty.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zonami na forum dziewczyny miały Ok 150-160 % tez i chłopcy są. Powyżej 200% wg teori to córki. A ja miałam 460% i tez chłopiec także nie ma co analizować, Airfix Maziajka ponad 200% a Millo ponad 300% i córki. Jedyna najszybsza teoria to myśle teoria nuba jest dość precyzyjna wiec jeszcze pare tyg i jakieś przypuszczenia można mieć [emoji6]
Kinga to mnie zaszokowałas z ta przepowiednia!!!! Ze Ci o poronieniu powiedziała moim zdaniem to przesada naprawdę. Przecież Ty będziesz miała teraz takiego niemożliwego stresa i „czekała” kiedy i czy napewno to nastąpi ze szok. Współczuje. Moim zdaniem straszne.
Wrozka u której byłam myśle ze widziała moje poronienia ale nic nie powiedziała. Bardzo się cieszę. Sama widziałam karty ze był bocian z dzieckiem w dziobie i obok trumna! Ja podejrzewałam ze coś się stanie ale ogólnie nie usłyszałam tego wiec to inna sprawa.

Zonami gdzie wyczytałas o tym przyroście? Bo dziwne ze taki niski pisze

reklama
Kurde nie mogę teraz znaleźć linka na forum bociana babka wrzuciła badania zagraniczne ale to tylko do 21 dnia po owulacji się bada. I tam dziewczyny miały około 180 procent i dziewczynki, mniej to już chłopcy. Powyżej 200 to już głównie bliźniaki prognozują :-) :) To forum głównie dziewczyn z in vitro więc one tam szczegółowo betę sprawdzają. Ale po twojej becie już w to nie wierzę. Ja z synem pierwszy przyrost miałam 120 potem w 5 tyg już tylko 69 procent. Ale już nie zamierzam tej bety sprawdzać, jestem zadowolona z przyrostu, jest ponad normę i git. Każdy ma też inny organizm może u mnie przyrost prawie 180 to dziewczynka bo przy chłopcu miałam lekko ponad 100 a u innych te wartości są wyższe. Przeczytałam też o babcie która w jednej ciąży przystosowane 64 i strach w drugiej 200 i ma dwóch synów. Więc to są chyba bujdy

Do góry